Nyheder

DR P4 Midtvest - nyt rummeligt redaktionsmiljø

Arbejdet på en redaktion stiller særlige krav til indretning. Der skal være plads til at flytte rundt, når nye redaktionsgrupper dannes, og medarbejderne skal samtidig have rum og ro til at kunne fordybe sig. 


Inventas designere har i samarbejde med P4-medarbejderne og radioredaktionen på DR Midtvest i Holstebro, udviklet kontorinventaret til deres nyombyggede redaktion.

Kontor- og receptionsinventaret harmonerer med gulv og vægfarver. Samtidig blev de elementer, der kunne genbruges implementeret.

"Det var vigtigt i indretningen, at vi tog hensyn til, at hver enkelt medarbejder skulle kunne arbejde uforstyrret. Det blev sikret med en støjskærm, der følger bordet op og ned, og samtidig skjuler skæmmende computerledninger. Skrivebordene skulle kunne opstilles både hver for sig og sammen i forskellige formationer, og med hæve/sænkeborde uden tværvanger er der også fri benplads under bordene", fortæller Inventas designer Jes Raakjær.

Inventa leverede desuden skærmvægge, reoler, dueslag, avisholdere, rulleborde og receptionsskranke til redaktionen, så DR P4 i Holstebro i dag har et moderne redaktionsmiljø, der afspejler den dynamiske virksomhed.

Se flere billeder fra DR P4 Midtvest her

DR P4 Midtvest - nyt rummeligt redaktionsmiljø