LED koncept

Inventa har produktionslicens til et unikt Dansk patent indenfor LED belysning.

Patentet giver os mulighed for at tilbyde helt unikke løsninger indenfor LED belysning, både som almindelige lamper, men også i form af hylder med indbygget lys. 

Kort fortalt taget principperne udgangspunkt i en 6mm tyk alu-sandwich plade, der kan integreres LED dioder i, hvor man ønsker det - og i det mix man ønsker af LED egenskaber.
Pladen kan saves, fræses, bukkes og gives unikke overflader i træ-finér, laminater, lak eller print. 

Dermed kan Inventa integrere LED lys meget mere homogent og individuelt i special inventar, end det hidtil har været muligt. Samtidig har princippet unikke egenskaber til køling af LED dioder, hvilket giver sikkerhed for lang levetid. 

En af innovationerne med patentet er blevet til koncpeter med butikshylder med integreret LED, men helt uden ledninger eller stik. 

Faktisk bør det ses - ring til Inventa og bestil en demo.

Det er blevet så godt, efter vores mening, at vi sammenholdt med muligheden for at lave spændende belysning med systemet i øvrigt har oprettet selskabet Inventa LED A/S. Dette selskab varetager komplette LED belysningsprojekter med et komplet program og store muligheder for individuel produktion

Se nogle af vores LED projekter her

Nyheder

Visit Carlsberg - Ny kunderejse

Visit Carlsberg - Ny kunderejse

Inventa og Inventa LED har bidraget til en gennemgribende omstrukturering af kunderejsen hos Visit Carlsberg. Resultatet er en ny brand/merchandise butik, en tasting bar, og en ny reception.

Læs mere

Guldsmed Keld Olsen går nye veje

Guldsmed Keld Olsen går nye veje

Hos Guldsmed Keld Olsen i Amager Center, er man ikke bange for at gå nye veje. Et forholdsvis dæmpet belyst butiksareal, men fuld styrke på lyset på produkter, giver kunderne ”tunnel syn” når de først har fokuseret på produkterne.

Læs mere

Supermarco, italiensk midt i København

Supermarco, italiensk midt i København

I Københavns sydhavn finder du det italienske madtempel Supermarco. Butikken er Danmarks største specialforretning for italienske fødevarer og flyttede i november 2015 ind i en gammel industribygning.

Læs mere

Banebrydende design hos Larsen i Struer

Banebrydende design hos Larsen i Struer

Cafe Larsen har set dagens lys i Struer gågade. Cafeen, der er et mekka af cafe, konfekture, vin & gaver, er blevet utroligt godt modtaget, og tegner til at blive en stor succus.

Læs mere

Profil Optik etablerer international Flagship Store i centrum af København.

Profil Optik etablerer international Flagship Store i centrum af København.

Selv om Danmarks største optikerkæde har flere end 140 butikker i hele landet, har Profil Optik været helt usynlig i indre København. Det ændres der ved nu, når Profil Optik åbner deres første butik i Købmagergade.

Læs mere

Nye Telenor shops i Bilka

Nye Telenor shops i Bilka

Inventa har leveret og monteret 18 nye Telenor shop-løsninger i Bilka på rekordtid. Hele processen fra brief, design til endelig implementering er blevet gennemført på kun 4 måneder. Selve opsætningen i de 18 Bilka’er blev gennemført om natten over en 9 dages periode.

Læs mere