Showrooms

Profil Optik etablerer international Flagship Store i centrum af København.

Fagligheden helt i top, da Danmarks største optikerkæde slog dørene op til en helt unik butik i Købmagergade.

Bang & Olufsen, Harrods England

Bang & Olufsen har indtroducerede deres sub brand BeoPlay i Harrods London. Inventa leverede inventaret til den permanente præsentation af produkterne.

Fri Bikeshop, Viborg

Tag med på tur hos Fri Bikeshop i Viborg, hvor vi har leveret podier, hylder, diske og kaffeområde. Hos kunden fik vi at vide, at de er meget glade for løsningen. De fortæller, at inventaret er tydeligt robust og kan holde til noget. Looket er lækkert og passer til den gennemgående stil. Se filmen fra butik og showroom hér.

SPAR Vinduer (film)

Spar Vinduer har fået et lækkert showroom, komplet i stil med virksomhedens brandingstrategi. Designoplægget blev godkendt i første forsøg, og vi er meget stolte af resultatet.

Pejsen.com (film)

Hos Pejsen.com i Hjørring har vi lavet stilren afskærmning og støjdæmpning, hyldesektioner, kontormøbler og den store pejs i indgangspartiet. En rigtig flot butik, som er et besøg værd. Tag en rundtur hér.

Fri Bikeshop, Haderslev (film)

Hos Fri Bikeshop i Haderslev har vi leveret robuste podier, disk og bagvæg i råt trælook. Podierne er nemme at flytte og sætte sammen eller montere ovenpå hinanden. På den måde kan personalet hurtigt ændre i opsætningen, eller kombinere display på nye måder.