Kontorindretning

A-Sport, Skive (film)

Hos A-Sport i Skive har Inventa udviklet en lydtæt Soundbox, som giver mere plads og fleksibilitet for personale og besøgende. Boksene er udstyret med praktiske detaljer og ventilation, og giver mulighed for ro til arbejdet, eller telefonsamtale/onlinemøder uden at forstyrre det øvrige personale. Kontoret er nu udstyret med i alt 4 bokse, hvoraf 2 har plads til mødeaktivitet med to bænke. Det giver bedre arbejdsmiljø og fleksibilitet på én gang. Se boksene hér.

Pejsen.com (film)

Hos Pejsen.com i Hjørring har vi lavet stilren afskærmning og støjdæmpning, hyldesektioner, kontormøbler og den store pejs i indgangspartiet. En rigtig flot butik, som er et besøg værd. Tag en rundtur hér.

Pejsen.com

Hos Pejsen.com har vi tegnet og produceret nye arbejdspladser med kundepladser, bagland, skærmvægge og vareeksponering. Se billederne hér.

N.C. Nielsen, venteområde

Vi har netop installeret denne fine løsning i receptionen hos N.C. Nielsen A/S. Se på før/efter-billederne, hvordan rummet transformerer sig med træpaneler, varmt lys og bløde siddepladser. Gæster bliver budt velkommen med varme og ro, og et godt sted at opholde sig, hvis der er behov for en stille stund.

Blixens - Aarhus kommunes fremskudte kontorhus i Gellerup

Blixens er et imponerende gennemtænkt og ambitiøst bud på at skabe rammer for medarbejdere og borgere der åbner sig og skaber de bedste rammer for det omgivende samfund. Inventa er stolte over at have leveret 3 café miljøer til projektet Cafe Europa og Kafferisteriet og kaffebaren på roof top.

Sound Hub Denmark, Struer

Indretning af et internationalt udviklingsmiljø, der huser både iværksættere, forskere og lydvirksomheder. Indrettet i Bang & Olufsens gamle fabrik i Struer med respekt for tidens tand – med inventar, der understøtter arbejdet med at blive verdens bedste inden for lyd og akustik.

Elegant receptionsområde til nystartet tandlægeklinik

Inventa fik opgaven med at designe receptionsområdet, hos den nystartede tandlægeklinik Kolding Tand.

Sparekassen Danmark, Aalborg

Sparekassen Danmark i Aalborg har fået flotte, nye mødelokaler og velkomstområde til kunderne.

SCRUP large - rene hænder på job

Hygiejnestationer til kantiner og kontormiljøer. Nødvendig hygiejne i kontormiljøer, receptioner og kantiner bliver nemt rutine med en velplaceret hygiejnestation.

Profil Optik Hovedkontor

Profil Optik Hovedkontor har fået Kundeservice Team. I forbindelse med oprettelse af en ny funktion på Profil Optik´s hovedkontor i Hedehusene, skulle oprettes 2 arbejdspladser i eksisterende kontorlandskab. Udfordringen var, at disse 2 medarbejdere skal tale rigtig meget i telefon, og for ikke at skabe forstyrrelser for resten af organisationen, lød opgaven på dekorativ lyd-dæmpende indretning.

Sparekassen Vendsyssel, Struer

Sparekassen Vendsyssel er flyttet i nye lokaler i det gamle posthus midt i Struer.
Inventa A/S har leveret bankens nye inventar, som tæller alt lige fra skriveborde, reoler, møde- og kontorstole til kasseskranke, mødelokale, kantine, garderobe, loungeområde og kaffebar. For at skabe harmoni og sammenhæng i indretningen, går farve og materialevalg igen i alle dele af inventaret.
Kasseskranke, kaffebar, lounge og AV-moduler har fået elementer af egetræ for at tilføre tråden i designet varme og æstetik.

Frydenlund 30 er blevet et inspirerende kontorfællesskab i Vedbæk

Smukt beliggende ved skov, sø og park i Vedbæk har Jeudan omdannet IBM's tidligere udviklingsafdeling til kontorfællesskabet Frydenlund 30. Inventa har sparret med DesignGroup Architechts og lavet reception, cafe og atrium

Danmarks Radio, Holstebro

Inventas designere har i samarbejde med P4-medarbejderne og radioredaktionen på DR Midtvest i Holstebro, udviklet kontorinventaret til deres nyombyggede redaktion. 
Inventa leverede desuden skærmvægge, reoler, dueslag, avisholdere, rulleborde og receptionsskranke til redaktionen, så DR P4 i Holstebro i dag har et moderne redaktionsmiljø, der afspejler den dynamiske virksomhed.

NetIP, Thisted

Omfattende leverance til NetIP. Da en af landets førende IT leverandører, NetIP, skulle indrette nyt domicil i Thisted, blev Inventa valgt som leverandør af inventaret. Vores designere designede alt til blandt andet lounge-, receptions- og kantineområderne, f.eks. skriveborde og stole, receptionsskranke, mobile buffeter til køkkenet og indbydende møbler til lounge området.

Spar Nord, Skive

Et velfungerende og velindrettet kontor

Kontormiljøer har forskellige funktioner og behov, som der skal tages højde for i indretningen. Derudover er lys, materialer, former og farver alle komponenter, som varierer meget fra virksomhed til virksomhed og kan være med til at give et unikt udtryk og et rigtig godt arbejdsmiljø. Jeres eget ”look og feel” får I ved at vælge den rette samarbejdspartner, så løsningen i kontoret passer specifikt til jer og jeres virksomhed.

Hos Inventa er dialog et nøgleord, som sikrer, at vi kan give dig det bedste beslutningsgrundlag og den helt rette løsning for jer. Vi har tæt på 70 års erfaring med kontorindretning, og sætter en stor ære i godt håndværk og solide løsninger med den enkelte kunde i fokus. I et samarbejde med os, får du hjælp med alt fra planlægning og design til indretning, produktion, montage samt demontage, hvis du har eksisterende indretning.

Vi tilbyder design og indretning, og samarbejder også gerne med din designer, hvor vi så varetager produktion og montage.

I vores eget designteam samarbejder vi med dig og udarbejder den ideelle kontorindretning for dig og din virksomhed – uanset om du ønsker en totalløsning eller en individuel løsning. Inventaret produceres på vores egen fabrik i Spøttrup, Danmark.

Ingen opgave er for stor eller for lille hos os i Inventa. Vi er eksperter i at skabe originalt design, der sikre, at dit kontor fungerer optimalt i dagligdagen og er i tråd med virksomhedens ånd. Ønsker du indretningsforslag, materialeoplæg eller belysningsplaner? Vores designteam kan i samarbejde med dig, kan udarbejde den ideelle kontorindretning for din virksomhed.

Vores montageafdeling sørger for, at kontorindretningen følges helt til døren af vores dygtige håndværkere – her er service og kvalitetsbevidsthed nøgleord.

Har du spørgsmål til vores produktion, designs, montage eller noget helt fjerde, står vores dygtige medarbejdere klar til at hjælpe dig. Se udvalgte projekter herunder eller tag kontakt.