Kontorindretning

Sound Hub Denmark, Struer

Indretning af et internationalt udviklingsmiljø, der huser både iværksættere, forskere og lydvirksomheder. Indrettet i Bang & Olufsens gamle fabrik i Struer med respekt for tidens tand – med inventar, der understøtter arbejdet med at blive verdens bedste inden for lyd og akustik.

Sparekassen Vendsyssel, Struer

Sparekassen Vendsyssel er flyttet i nye lokaler i det gamle posthus midt i Struer.
Inventa A/S har leveret bankens nye inventar, som tæller alt lige fra skriveborde, reoler, møde- og kontorstole til kasseskranke, mødelokale, kantine, garderobe, loungeområde og kaffebar. For at skabe harmoni og sammenhæng i indretningen, går farve og materialevalg igen i alle dele af inventaret.
Kasseskranke, kaffebar, lounge og AV-moduler har fået elementer af egetræ for at tilføre tråden i designet varme og æstetik.

Frydenlund 30, Vedbæk

Smukt beliggende ved skov, sø og park i Vedbæk har Jeudan omdannet IBM's tidligere udviklingsafdeling til kontorfællesskabet Frydenlund 30. Inventa har sparret med DesignGroup Architechts og lavet reception, cafe og atrium

Profil Optik Hovedkontor

Profil Optik Hovedkontor har fået Kundeservice Team. I forbindelse med oprettelse af en ny funktion på Profil Optik´s hovedkontor i Hedehusene, skulle oprettes 2 arbejdspladser i eksisterende kontorlandskab. Udfordringen var, at disse 2 medarbejdere skal tale rigtig meget i telefon, og for ikke at skabe forstyrrelser for resten af organisationen, lød opgaven på dekorativ lyd-dæmpende indretning.

Danmarks Radio, Holstebro

Inventas designere har i samarbejde med P4-medarbejderne og radioredaktionen på DR Midtvest i Holstebro, udviklet kontorinventaret til deres nyombyggede redaktion. 
Inventa leverede desuden skærmvægge, reoler, dueslag, avisholdere, rulleborde og receptionsskranke til redaktionen, så DR P4 i Holstebro i dag har et moderne redaktionsmiljø, der afspejler den dynamiske virksomhed.

NetIP, Thisted

Omfattende leverance til NetIP. Da en af landets førende IT leverandører, NetIP, skulle indrette nyt domicil i Thisted, blev Inventa valgt som leverandør af inventaret. Vores designere designede alt til blandt andet lounge-, receptions- og kantineområderne, f.eks. skriveborde og stole, receptionsskranke, mobile buffeter til køkkenet og indbydende møbler til lounge området.

Spar Nord, Skive