Banker

Sparekassen Danmark, Aalborg

Sparekassen Danmark i Aalborg har fået flotte, nye mødelokaler og velkomstområde til kunderne.

SCRUP large - rene hænder på job

Hygiejnestationer til kantiner og kontormiljøer. Nødvendig hygiejne i kontormiljøer, receptioner og kantiner bliver nemt rutine med en velplaceret hygiejnestation.

Sparekassen Vendsyssel, Struer

Sparekassen Vendsyssel er flyttet i nye lokaler i det gamle posthus midt i Struer.
Inventa A/S har leveret bankens nye inventar, som tæller alt lige fra skriveborde, reoler, møde- og kontorstole til kasseskranke, mødelokale, kantine, garderobe, loungeområde og kaffebar. For at skabe harmoni og sammenhæng i indretningen, går farve og materialevalg igen i alle dele af inventaret.
Kasseskranke, kaffebar, lounge og AV-moduler har fået elementer af egetræ for at tilføre tråden i designet varme og æstetik.

Spar Nord, Skive

Inventar til banker

Møder i banken og snak om økonomi kan for mange være en grænseoverskridende sag. Det letter dog stemningen at træde ind i indbydende rammer, hvor man føler sig velkommen fra første færd. Hos Inventa har vi mange års erfaring med at levere inventar til banker, der sikrer en funktionel hverdag for de ansatte og byder bankens kunder godt indenfor.

Skal vi også stå for inventarløsninger til din bank? Kontakt os i dag, og lad os tage en snak om dine ønsker og de muligheder, vi har at tilbyde inden for moderne inventar til banker.  

 

Skab en god atmosfære med gennemtænkt indretning

Det skal være trygt at tale om penge, og Inventa har blandt andet tidligere sørget for inventar til velkomstområder og mødelokaler i både små og store banker. Herudover tilbyder vi naturligvis løsninger forbeholdt bankens personale, der skal have hverdagens mange arbejdsopgaver løst så gnidningsfrit som muligt. Inventar til kontorområder, kantine og garderobe er blot nogle af de muligheder, vi kan levere.

Vi sørger selvfølgelig for at binde hele indretningen godt sammen, uanset om du blot ønsker vores ekspertise på et afgrænset område af bankens domæne, eller du ønsker en totalløsning, hvor vi giver vores bud på en funktionel og gennemført indretning af hver en kvadratmeter.