Speciallavet butiksinventar

Spar, Ebberup (film)

Hér har vi lavet for- og bagområde, bageriudsalg og afdeling til vin og øl. Der er lagt stor vægt på ro, trods de mange typer af varer, som blandes i samme område. Også hygiejne og praktisk indretning er en del af projektet.

Spar, Fanø (film)

En super fin butik, hvor man virkelig går op i detaljerne - fra indretning til hyggelig sæsonpynt. Her har vi lavet diskens for- og bagområde, bagerafdeling, kaffehjørne, quickfood og delikatesse. Vi har arbejdet med kundeflow, displaymuligheder og opbevaring. På den måde er indretningen både praktisk og bidrager til mersalg.

Spar, Skolegade i Esbjerg (film)

Spar i Skolegade, Esbjerg, har fået et stort og lækkert for-område. Der er disk, bageridisplay, quickfood og kaffehjørne. Bag diskområdet er der lavet bagområde, hylde og opbevaring. Der er sørget for store, glatte overflader, som er nemme at rengøre. Materialerne er slidstærke, og kan holde til at være arbejdsplads.

SPAR, Døesvej Holstebro

En fin bagerafdeling med overgang til kasseområde hos SPAR på Døesvej, Holstebri. Se billederne hér.

Spar Tversted (film)

Spar Tversted har fået en stor og stilren vinafdeling, rustikke hylder til specialøl, bagerafdeling og kaffeområde. Se sden flotte butik hér.

Bilka Kolding, Bager og Quickfood (film)

Bager, café og quickfood hos Bilka Kolding har fået nye rammer. Der er lagt stor vægt på betjening fra alle sider, så kunder hurtigt kan få stillet sulten.

Supermarco, italiensk midt i København

I Københavns sydhavn finder du det italienske madtempel Supermarco. Butikken er Danmarks største specialforretning for italienske fødevarer og flyttede i november 2015 ind i en gammel industribygning.

Meny, Rønde

Butikken savnede ro og orden på hele deres store forområde. Der er både en bager med stor omsætning i både kager og fastfood, samt en kiosk med postfunktion, og salg af både blomster, aviser og gaveæsker.

Inventa har løst opgaven ved at dele bagvæggen ind i sektioner for de enkelte funktioner, samt skabe en stemning og atmosfære i fordisken. Det er lykkedes rigtig godt, og kunden er meget glad for resultatet.

Spar Vadum

Butikken har bl.a. fået ny vinafdeling med inventar til både vægge og gulv. Alle hylder er med LED-lys og skråtstillede trækasser i bunden. Bageriudsalget har fået ny for- og bagdisk, indrettet til fleksible udnyttelse afhængig af tid på dagen og varer i montren.

SCRUP large - rene hænder på indkøb

Hygiejnestationer til butikker og supermarkeder. Nødvendig hygiejne i butikker og supermarkeder bliver nemt rutine med en let tilgængelig hygiejnestation.

SPAR i Aalborg - Årestrupvej

Ny indretning i vinafdelingen og bagerafdelingen hos SPAR på Årestrupvej i Aalborg, rammerne er holdt i en enkel, rustik stil. 

SPAR, Teglholmen

SPAR-kædens nyeste konceptbutik på Teglholmen i Københavns Sydhavn har fået nyt inventar fra Inventa. Til afdelingen for vin og specialøl har vi designet et system med hylder i patineret trælook, som kan udvides, hvis kunden ønsker det. Der er ligeledes belysning på alle hylder. Til butikkens forområde har Inventa leveret et ekspeditionsområde med bladtrappe og hjørnemodul til konfekture og impulsvarer samt bagdisk og ståbord i kundeområdet. I leverancen indgår også trædele til SPAR Natural-området i form af endegavle, hyldeforkanter og fodspark.

Spar Klitmøller

Spar Klitmøller har udvidet og ombygget butikken. Inventa A/S har leveret en hel ny vinafdeling i træ, hvor der blandt andet er trækassemoduler i bunden og omkring vinkøleskabene. Alle hylder er monteret med LED-lys og på gavlene er opsat tavlelaminat, hvor personalet med kridt kan fremhæve udvalgte produkter.

Føtex, Randers

Meny, Viborg

Meny, Skagen

Supermarco, København

Bilka, Vejle

Kvickly, Esbjerg

Bilka, Skalborg

Kvickly, Sønderborg

Din butiksindretning skal understøtte dit brand

At indrette en butik er en helt særlig disciplin, som skal sikre, at jeres brand og jeres strategi understøttes af den fysiske butiks indretning og spiller naturligt sammen med jeres online tilstedeværelse, hvad enten det er en webshop, SoMe eller et komplet omnichannel set-up.   

Når du hver dag præsenterer din forretning for en kunde eller besøgende, stiller det store krav til butiksinventaret. Med den rette butiksindretning kan du fremhæve, udstille og sætte fokus på de produkter og services du ønsker, hvilket understøtter rammen for et salg.

Butikker har forskellige funktioner og behov, og derfor findes der ikke én løsning, der passer alle. Den helt rigtige butiksindretning, er den, der tager højde for netop din forretning. Den skal understrege jeres brand over for kunden og samtidig indbyde til salg og genbesøg.

I enhver butik er komponenter som lys, materialer, form og farver og eventuel interaktion afgørende for, hvilket indtryk I byder kunden velkommen med. Det er ligeledes med til at påvirke den følelse besøgende i jeres butik tager med hjem.

For at opnå et resultat, der passer til dig og din butik, er det vigtigt at vælge en den rette samarbejdspartner. Hos Inventa er vi Danmarks førende, når det gælder butiksindretning. Vi tror på, at dialog er nøgleordet, der sikrer, at vi kan give dig det bedste beslutningsgrundlag og den bedste løsning. Vi har tæt på 70 års erfaring med butiksindretning, og vi ved, hvor vigtigt det er, at inventarets design samt kvalitet af materialerne går hånd i hånd. Som kunde hos os kan du forvente en engageret sparrings- og samarbejdspartner, der bistår i alle processer fra planlægning og design til produktion og montage.

Ingen opgave er for stor eller for lille hos os. Vores designteam samarbejder med dig om dine kunders kunderejse i butikken og udarbejder den ideelle butiksindretning til din virksomhed. Vi er eksperter i at skabe et originalt design med øje for detaljen, så din butik bliver en forlængelse af virksomhedens ånd. Alt inventar produceres på vores egen fabrik i Spøttrup, Danmark – på den måde kan vi garantere en unik skræddersyet løsning til jer.

Har du spørgsmål til vores produktion, designs eller noget helt tredje, står vores dygtige medarbejdere klar til at hjælpe dig. Se udvalgte projekter herunder eller tag kontakt.