Købmænd

Spar Tversted (film)

Spar Tversted har fået en stor og stilren vinafdeling, rustikke hylder til specialøl, bagerafdeling og kaffeområde. Se sden flotte butik hér.

Spar Vadum

Butikken har bl.a. fået ny vinafdeling med inventar til både vægge og gulv. Alle hylder er med LED-lys og skråtstillede trækasser i bunden. Bageriudsalget har fået ny for- og bagdisk, indrettet til fleksible udnyttelse afhængig af tid på dagen og varer i montren.

SCRUP large - rene hænder på indkøb

Hygiejnestationer til butikker og supermarkeder. Nødvendig hygiejne i butikker og supermarkeder bliver nemt rutine med en let tilgængelig hygiejnestation.

SPAR i Aalborg - Årestrupvej

Ny indretning i vinafdelingen og bagerafdelingen hos SPAR på Årestrupvej i Aalborg, rammerne er holdt i en enkel, rustik stil. 

SPAR, Teglholmen

SPAR-kædens nyeste konceptbutik på Teglholmen i Københavns Sydhavn har fået nyt inventar fra Inventa. Til afdelingen for vin og specialøl har vi designet et system med hylder i patineret trælook, som kan udvides, hvis kunden ønsker det. Der er ligeledes belysning på alle hylder. Til butikkens forområde har Inventa leveret et ekspeditionsområde med bladtrappe og hjørnemodul til konfekture og impulsvarer samt bagdisk og ståbord i kundeområdet. I leverancen indgår også trædele til SPAR Natural-området i form af endegavle, hyldeforkanter og fodspark.

Spar Klitmøller

Spar Klitmøller har udvidet og ombygget butikken. Inventa A/S har leveret en hel ny vinafdeling i træ, hvor der blandt andet er trækassemoduler i bunden og omkring vinkøleskabene. Alle hylder er monteret med LED-lys og på gavlene er opsat tavlelaminat, hvor personalet med kridt kan fremhæve udvalgte produkter.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Knap åbnet fik vi taget billeder af Hvidbjerg Strand Feriepark.  Vi har leveret denne kombinerede bager- og købmandsdisk med tre kassefunktioner, som både agerer kasse for supermarked og bagerafdeling.

Meny, Viborg

Meny, Skagen

Lægårdens Camping, Karise

Inventa har leveret alt inventaret til Lægårdens Campings nye butik og café. Inventa har designet et diskforløb, der starter med en reception og derefter er indrettet med pakkepostafdeling, bager, kassefunktion for supermarked, kiosk og caféafdeling. Inventa har også designet inventar til turistinfo samt reoler til supermarkedet, som er fleksible i forhold til opstillinger. Læg også mærke til skiltningen. Den har Inventa selvfølgelig også leveret.

Inventar til købmænd

Uanset om du er den heldige ejer af en lille eller en større købmandsbutik, er det sikkert vigtigt for dig, hvordan din butik er indrettet, så den fremstår så indbydende som muligt og giver dine kunder lyst til at handle hos netop dig.

Hos Inventa leverer vi inventar til købmænd og skræddersyr den helt perfekte løsning til din butik, så du kan gå stolt på arbejde hver dag og byde kunderne indenfor i et univers af købmandsvarer. Kontakt os i dag, og lad os for eksempel inspirere dig til, hvordan du bedst præsenterer dine varer, så kunderne slet ikke kan lade være med at stoppe op for at tage et kig.

Vi har stor erfaring med både totalløsninger samt mindre opgaver med levering af inventar til købmænd inden for et afgrænset område af den pågældende butik. Hvad har du brug for hjælp til? Inventa bringer dig godt i mål.  

 

Funktionelt og moderne inventar til købmandsbutik

Selvom onlinehandlen fylder mere og mere, så nyder de fleste kunder stadig at besøge den nærmeste købmand for at få inspiration til måltiderne, gode tilbud og muligheden for selv at tage varerne i øjesyn, før de handler. En velindrettet butik sikrer mersalg og tilfredse kunder, og vil du være kundernes foretrukne valg, står vi klar til at rådgive om inventar til købmænd, så du kan skabe lige den butik, du drømmer om.