Konditorier

Føtex Herlev (film)

Hos Føtex Herlev har Inventa leveret en komplet løsning på bager, information og kiosk. Der er desuden lavet støjdæmpende paneler i loftet, som også sikrer lyset over varedisplay i forområdet og skærmer for udsyn til det øvrige loft. Indretninge er tilrettelagt, så kunder kan tilgå de forskellige områder optimalt.

Svinninge Bageri, Svinninge (film)

Tag med ind i den hyggelige og autentiske bagerforretning i Svinninge. Her er butikken indrettet til godt kundeflow og optimale muligheder for display, og så er stemningen bare ikke til at tage fejl af.

Svinninge Bageri, Holbæk (film)

Se den imponerende forretning hos Svinninge Bageri i Holbæk. Her har de åbent bageri, så kunderne kan følge med i produktionen af frisk brød. Der er stor, separat café og indretningen er med til at sikre et godt kundeflow.

Bilka Kolding, Bager og Quickfood (film)

Bager, café og quickfood hos Bilka Kolding har fået nye rammer. Der er lagt stor vægt på betjening fra alle sider, så kunder hurtigt kan få stillet sulten.

Strandvejens Bageri i Risskov

Strandvejens bageri i Risskov har været igennem en større renovering, og står nu klar med ny og fantastisk flot indretning. Butikken er gået fra en u-formet disk til et lige diskforløb, som giver mere plads og overskuelighed til kunderne. Diskområdets indretning betyder også, at personalet helt lavpraktisk har kortere afstande mellem de områder, de bevæger sig rundt imellem i det daglige. Flot butik, som helt sikkert skal ses!

Banebrydende design hos Larsen i Struer

Larsen har set dagens lys i Struer gågade. Larsen, der er et mekka af cafe, konfekture, vin & gaver er blevet utroligt godt modtaget, og tegner til at blive en stor succes.

Mesterbageren i Støvring

Mesterbageren har overtaget en tidligere Fakta butik i Støvring, og har fået et nyt og super effektivt bageri, butik og cafe-område. Inventa har leveret indretningen af butikken, med et godt flow og indretning af diskforløbet, samt spændende elementer til opdeling af café og butik. Det er en butik, som skal opleves!    

Centerbageriet, Frederikshavn

Efter en brand i bageriet i slutningen af 2019, er hele butikken, samt tilhørende cafe og spillehal, blevet totalrenoveret. Butikken fremstår nu i en ny, flot version, med fokus på nem betjening, overblik og disponering.

Meny, Rønde

Butikken savnede ro og orden på hele deres store forområde. Der er både en bager med stor omsætning i både kager og fastfood, samt en kiosk med postfunktion, og salg af både blomster, aviser og gaveæsker.

Inventa har løst opgaven ved at dele bagvæggen ind i sektioner for de enkelte funktioner, samt skabe en stemning og atmosfære i fordisken. Det er lykkedes rigtig godt, og kunden er meget glad for resultatet.

SCRUP large - rene hænder på indkøb

Hygiejnestationer til butikker og supermarkeder. Nødvendig hygiejne i butikker og supermarkeder bliver nemt rutine med en let tilgængelig hygiejnestation.

La Glace, København

Inventa har designet og specialbygget en ny disk og vinduesvitrine til La Glace i København. Konditoriet går tilbage til 1870, og er således en traditionsrig og kvalitetsbevidst virksomhed, kendt af mange i hele Danmark. Diske, som fuldstændig følger den gamle disks forløb er nu med to kølede sektioner, en ukølet og en frostsektion under bordpladen. For såvel disk som vitrine gælder, at der helt i overensstemmelse med konditoriets øvrige indretning er benyttet materialer af høj kvalitet, såsom mahogni, messing og marmor.

Inventar til konditor

Når de bagværk og kager skal langes over disken, skal det selvfølgelig gøres med stil. Det er en stor oplevelse for de fleste kunder at træde ind i et rigtigt konditori med den ene sirligt præsenterede kage efter den anden, der står klar til at friste. Hvilken velsmagende sag skal mon bringes med hjem eller nydes i det hyggeligt indrettede caféområde i dag? Giv dine kunder en oplevelse ud over det sædvanlige gennem den indretning, du vælger til dit konditori.

Hos Inventa har vi stor erfaring med at hjælpe konditorier godt i mål fra idé til færdig butik. Vi hjælper ligeledes med at levere inventar til konditorer, som både får hverdagens rutiner til at glide effektivt og virker indbydende på de gæster, der besøger konditoriets forunderlige rammer. 

 

Lad os hjælpe med indretningen af dit konditori

Inventar til et konditori kan se ud på mange måder, og det er i høj grad kun fantasien, der sætter grænser. Vores design- og indretningsteam udvikler gerne en række ideer til, hvordan indretningen kunne se ud, men til syvende og sidst er det dig, der sætter dagsordenen og os, der herefter gør arbejdet.

Det er vores målsætning, at du får en butik med inventar til dit konditori, der afspejler de drømme og visioner, du har for netop dit helt særlige sted. Vi tager gerne en helt uforpligtende snak om dine muligheder og glæder os meget til at komme i gang med at tænke i kreativt og skabe gode løsninger.