Øl- & vinafdelinger

Spar, Ebberup (film)

Hér har vi lavet for- og bagområde, bageriudsalg og afdeling til vin og øl. Der er lagt stor vægt på ro, trods de mange typer af varer, som blandes i samme område. Også hygiejne og praktisk indretning er en del af projektet.

Spar, Fanø (film)

En super fin butik, hvor man virkelig går op i detaljerne - fra indretning til hyggelig sæsonpynt. Her har vi lavet diskens for- og bagområde, bagerafdeling, kaffehjørne, quickfood og delikatesse. Vi har arbejdet med kundeflow, displaymuligheder og opbevaring. På den måde er indretningen både praktisk og bidrager til mersalg.

Drinksshoppen, Rødovre

Drinkshoppen i Rødovre er nu helt oppe at køre og komplet gennemtestet. Vi får super gode tilbagemeldinger! Tak til butikkens personale for et alletiders samarbejde, som du kan se resultatet af hér.

Spar Tversted (film)

Spar Tversted har fået en stor og stilren vinafdeling, rustikke hylder til specialøl, bagerafdeling og kaffeområde. Se sden flotte butik hér.

Supermarco, italiensk midt i København

I Københavns sydhavn finder du det italienske madtempel Supermarco. Butikken er Danmarks største specialforretning for italienske fødevarer og flyttede i november 2015 ind i en gammel industribygning.

Spar Vadum

Butikken har bl.a. fået ny vinafdeling med inventar til både vægge og gulv. Alle hylder er med LED-lys og skråtstillede trækasser i bunden. Bageriudsalget har fået ny for- og bagdisk, indrettet til fleksible udnyttelse afhængig af tid på dagen og varer i montren.

SPAR i Aalborg - Årestrupvej

Ny indretning i vinafdelingen og bagerafdelingen hos SPAR på Årestrupvej i Aalborg, rammerne er holdt i en enkel, rustik stil. 

Cafe Larsen, Holstebro

LARSEN er et mekka af is, godter & gaver. Med åbningen af Cafe Larsen i Holstebro får endnu en by glæde af de lækre delikatesser fra Larsen. Cafe Larsen i Holstebro er lavet efter samme koncept som i Struer og fremstår som et overflødighedshorn af varer, hygge, cafe og gaver.

Spar Klitmøller

Spar Klitmøller har udvidet og ombygget butikken. Inventa A/S har leveret en hel ny vinafdeling i træ, hvor der blandt andet er trækassemoduler i bunden og omkring vinkøleskabene. Alle hylder er monteret med LED-lys og på gavlene er opsat tavlelaminat, hvor personalet med kridt kan fremhæve udvalgte produkter.

Supermarco, København

SuperBrugsen, Thisted

Mere end 200 butikker har fået glæde af et veldesignet vinkoncept til SuperBrugsen. Konceptets væsentligste element er en vinkasse i massivtræ påtrykt vinafdelingens eget logo. Til kasserne findes to inventarfag til skråeksponering af henholdsvis 6 eller 9 vinkasser. Derudover eksponeres vinen i stakke af vinkasser på paller suppleret med stabelplader, oplægsborde og vinsmagningsstativ.

SuperBrugsen Løkken

Cafe Larsen, Struer

Banebrydende design hos Larsen i Struer - Larsen er et mekka af cafe, konfekture, vin & gaver. Chokodan skulle flytte byens store kiosk, og ville ændre konceptet fra traditionel kiosk, til et mekka af cafe, konfekture, vin & gaver. Inventa designede en løsning, hvor kravet til ekspedition i henholdsvis tips, tobak, is, cafe, chokolade og spillehal går op i en højere enhed. Rummets udfordringer blev udnyttet optimalt, og der er fuld overblik for personalet, uanset hvor man befinder sig. Inspireret af de gamle købmandsdiske, er gulv- og væginventar samt skiltning lavet fuldt fleksibelt – og med integreret lys. Den store indbydende chokolade-bar er i centrum af et lækkert miljø, hvor man fristes uanset hvor man kigger hen.

Inventar til øl- og vinhandler

Gør det til en ganske særlig oplevelse for dine kunder at træde ind i din butik, hvor den ene spændende flaske efter den anden med vin, øl og spiritus står og venter. Med det rette inventar til øl- og vinhandlere fra Inventa får du mulighed for at præsentere dine varer bedst muligt og dermed fange kundens interesse fra første færd.

Det skal være hyggeligt at handle øl og vin, og din butik må derfor gerne være en, hvor kunderne har lyst til at bruge god tid på at vælge det helt rigtige – og selvfølgelig også lyst til at komme igen en anden gang. Skal vi hjælpe dig med indretning af den flotteste butik eller afdeling med stilrent inventar? Kontakt os i dag, og lad os sammen få en uforpligtende snak om dine ønsker og muligheder.

 

Moderne indretning og professionel ekspertise

Hos Inventa ved vi, hvad vi gør, og vi er stolte af de mange projekter inden for særligt inventar til øl- og vinhandlere, vi allerede har bag os. Du kan klikke dig videre og læse om flere af dem her på siden. Det kan måske give dig inspiration til, hvordan du selv kunne tænke dig, at en løsning med nyt inventar til øl- og vinhandler kunne se ud for dig.