Chokolade, lakrids og gaver

Banebrydende design hos Larsen i Struer

Larsen har set dagens lys i Struer gågade. Larsen, der er et mekka af cafe, konfekture, vin & gaver er blevet utroligt godt modtaget, og tegner til at blive en stor succes.

Supermarco, København

Cafe Larsen, Holstebro

LARSEN er et mekka af is, godter & gaver. Med åbningen af Cafe Larsen i Holstebro får endnu en by glæde af de lækre delikatesser fra Larsen. Cafe Larsen i Holstebro er lavet efter samme koncept som i Struer og fremstår som et overflødighedshorn af varer, hygge, cafe og gaver.

Lakrids by Bülow

Cafe Larsen, Struer

Banebrydende design hos Larsen i Struer - Larsen er et mekka af cafe, konfekture, vin & gaver. Chokodan skulle flytte byens store kiosk, og ville ændre konceptet fra traditionel kiosk, til et mekka af cafe, konfekture, vin & gaver. Inventa designede en løsning, hvor kravet til ekspedition i henholdsvis tips, tobak, is, cafe, chokolade og spillehal går op i en højere enhed. Rummets udfordringer blev udnyttet optimalt, og der er fuld overblik for personalet, uanset hvor man befinder sig. Inspireret af de gamle købmandsdiske, er gulv- og væginventar samt skiltning lavet fuldt fleksibelt – og med integreret lys. Den store indbydende chokolade-bar er i centrum af et lækkert miljø, hvor man fristes uanset hvor man kigger hen.

Inventar til slikbutikker og gaveshops

Søde sager og gode gaver – måske endda i kombination – klinger fantastisk i de flestes ører. Er du den heldige ejer af en slikbutik eller en gaveshop, er du sikkert også meget bevidst om, hvor meget den rette præsentation af varerne betyder for, om kunderne vælger at handle hos netop dig.

Konkurrencen kan være stor, og det er derfor vigtigt at skille dig positivt ud fra mængden. Det kan du for eksempel gøre med inventar til slikbutikker og gaveshops fra Inventa. Vi har mange års erfaring med at skabe den perfekte indretning til både små og store butikker samt afdelinger inden for branchen - og vi hjælper også gerne dig med at nå i mål med dine drømme for det indretningsmæssige udtryk i din forretning.

 

Indret den hyggeligste gaveshop eller slikbutik

Inventa tilbyder vi kvalitetsløsninger inden for inventar til slikbutikker og gaveshops. Lad vores team af designere og indretningskonsulenter udvikle displayløsninger, komme med materialeoplæg og indretningsforslag, der passer til din gaveshop. Byd de besøgende indenfor i en butik, der bugner af fristelser, hvor man sjældent går tomhændet fra. Mulighederne hos Inventa er mange, og vi skræddersyr en løsning, der passer perfekt til både hverdagens praktiske behov og til den stil og det udtryk, du ønsker for butikken. Hvad kan vi mon hjælpe dig med?