Barinventar

Salling Rooftop

For nogle år siden leverede vi diske til Salling Rooftop i Aarhus. Vind og vejr betyder, at de engang imellem skal opgraderes - og da vores team var forbi, smugkiggede vi på arbejdet. Se den fede film - også med udsigt fra luften.

Hotel Oasia, Aarhus (film)

Design og indretning fra top til tå - tag med rundt på Hotel Oasia, og mærk loungestemningen.

Ringsted Kongrescenter - ny bar

Inventa har leveret ny bar til Ringsted Kongrescenter i samarbejde med Total-gruppen.
Det har været en spændende opgave til et spændende hus med omkring 200 årlige events, heriblandt koncerter og konferencer. Derfor har det været vigtigt at lave en fleksibel barløsning, der kan tilgodese et stort kundeflow og de mange forskellige arrangementer.

Blixens - Aarhus kommunes fremskudte kontorhus i Gellerup

Blixens er et imponerende gennemtænkt og ambitiøst bud på at skabe rammer for medarbejdere og borgere der åbner sig og skaber de bedste rammer for det omgivende samfund. Inventa er stolte over at have leveret 3 café miljøer til projektet Cafe Europa og Kafferisteriet og kaffebaren på roof top.

Bowl 'n' Fun Horsens

Bowl 'n' Fun har fået forskellige leverancer fra Inventa. Senest har Bowl 'n' Fun i Horsens fået foretaget en større renovering af restaurant, reception og siddeområde i umiddelbar forbindelse med bowlingbaner. I restauranten designede og leverede Inventa ny bardisk i forlængelse af den eksisterende receptionsdisk, som blev beklædt med nye fronter.

Bowl 'n' Fun, Thisted

Bowl 'n' Fun, Vejle

Barinventar

I enhver bar er der to sider - kunden skal på den ene side kunne nyde sin bestilling i ro og mag, alt imens personalet skal kunne udføre deres arbejde gnidningsfrit på den anden side af baren. For at personalet kan yde en effektiv betjening, når der er kunder, så stiller det krav til barinventaret. Hos Inventa er vi eksperter i at skræddersy inventar til barer, der netop sikrer, at hverdagens opgaver kan glide ubesværet og kunderne får lyst til at komme igen. 

Vi har tidligere udviklet løsninger til blandt andet kongres- og bowlingcentre, og vi har med stor succes skabt fleksible og kreative løsninger med udgangspunkt i vores kunders behov og ønsker.

Hos Inventa bliver drømme til virkelighed, og skal du også have gjort noget ved indretningen af din bar, glæder vi os til at se, hvilken opgave du stiller os over for. Vi elsker en god udfordring og nyder at arbejde med så forskelligartede rammer som dem, vi hver dag møder, når vi skal rådgive om og skabe barinventar i absolut topklasse. 

 

Inventar til bar af høj kvalitet

Lad Inventa hjælpe dig godt fra tanke til færdig inventarløsning, der tilgodeser dine medarbejdere såvel som kunders behov. Med mange års erfaring og spændende projekter bag os er vi din sparringspartner og leverandør af suveræne kvalitetsløsninger, når du er på udkig efter det bedste inden for barinventar.

Kontakt os allerede nu, og lad os høre om dine idéer eller give dig inspiration til, hvordan du med vores ekspertise kan give baren den makeover, den fortjener.