Caféindretning

Salling Rooftop

For nogle år siden leverede vi diske til Salling Rooftop i Aarhus. Vind og vejr betyder, at de engang imellem skal opgraderes - og da vores team var forbi, smugkiggede vi på arbejdet. Se den fede film - også med udsigt fra luften.

Padel.dk (film)

Besøg det nye center i Odense, hvor vi har været med fra starten med design og indretning af café, butik og omklædning. Hør ledelsen fortælle om samarbejdet, og se den lækre løsning i brug.

Kantine i Thorshavn

Renoveret kantine i Thorshavn. Kunden melder tilbage om stor tilfredshed, og holdbart inventar, som er nemt at rengøre.

Bilka Kolding, Bager og Quickfood (film)

Bager, café og quickfood hos Bilka Kolding har fået nye rammer. Der er lagt stor vægt på betjening fra alle sider, så kunder hurtigt kan få stillet sulten.

Meny, Rønde

Butikken savnede ro og orden på hele deres store forområde. Der er både en bager med stor omsætning i både kager og fastfood, samt en kiosk med postfunktion, og salg af både blomster, aviser og gaveæsker.

Inventa har løst opgaven ved at dele bagvæggen ind i sektioner for de enkelte funktioner, samt skabe en stemning og atmosfære i fordisken. Det er lykkedes rigtig godt, og kunden er meget glad for resultatet.

LARSEN - Lemvig

Café Larsen i Lemvig har fået de lækreste nye lokaler. Se billeder fra både montage og det færdige resultat hér.

LARSEN - Mens vi venter på Danmark lukker op igen

LARSEN i Herning har brugt lukketiden godt og butikken står nu klar med ny indretning, nyt inventar og produkter til Danmark lukker op igen.  

Blixens - Aarhus kommunes fremskudte kontorhus i Gellerup

Blixens er et imponerende gennemtænkt og ambitiøst bud på at skabe rammer for medarbejdere og borgere der åbner sig og skaber de bedste rammer for det omgivende samfund. Inventa er stolte over at have leveret 3 café miljøer til projektet Cafe Europa og Kafferisteriet og kaffebaren på roof top.

Cafe Larsen, Holstebro

LARSEN er et mekka af is, godter & gaver. Med åbningen af Cafe Larsen i Holstebro får endnu en by glæde af de lækre delikatesser fra Larsen. Cafe Larsen i Holstebro er lavet efter samme koncept som i Struer og fremstår som et overflødighedshorn af varer, hygge, cafe og gaver.

Strids Mølle - Kattrup Gods

Inventar som i gamle dage. Med en historik, der går helt tilbage til 1336, vil ejeren af Strids Mølle ved Kattrup Gods gerne have inventar, der afspejler stedets historie, som aktiv vandmølle og bageri gennem flere hundrede år. Inventa A/S har leveret en komplet bagerdisk med bagdiske, reoler og tilberedningsservante samt reoler til forskellige produkter, cafe- og butiksborde.

Cafe Larsen, Struer

Banebrydende design hos Larsen i Struer - Larsen er et mekka af cafe, konfekture, vin & gaver. Chokodan skulle flytte byens store kiosk, og ville ændre konceptet fra traditionel kiosk, til et mekka af cafe, konfekture, vin & gaver. Inventa designede en løsning, hvor kravet til ekspedition i henholdsvis tips, tobak, is, cafe, chokolade og spillehal går op i en højere enhed. Rummets udfordringer blev udnyttet optimalt, og der er fuld overblik for personalet, uanset hvor man befinder sig. Inspireret af de gamle købmandsdiske, er gulv- og væginventar samt skiltning lavet fuldt fleksibelt – og med integreret lys. Den store indbydende chokolade-bar er i centrum af et lækkert miljø, hvor man fristes uanset hvor man kigger hen.

Caféinventar

Moderne caféindretning ser ikke ud på én bestemt måde, og uanset hvordan du drømmer om at indrette din café med lækkert caféinventar af høj kvalitet, glæder vi os til at hjælpe dig hos Inventa. Vi udvikler og producerer caféinventar til både små og store caféer og tager udgangspunkt i de tilgængelige rammer og ønsker, når vi i samråd med dig lægger en plan og skræddersyr den helt perfekte inventarløsning til caféen.

Det er de færreste, der udelukkende tager på café for maden og drikkevarernes skyld. Ofte handler det lige så meget om at få en oplevelse og om at mærke en ganske særlig atmosfære. Skab en unik oase med moderne caféinventar og en gennemtænkt caféindretning, der får dine gæster til at besøge dig igen og igen.

 

Skræddersyet caféindretning fra Inventa

Hos Inventa er det kun fantasien, der sætter grænser, og vi er stolte af at kunne udvikle moderne kvalitetsinventar til en lang række af brancher. Drømmer du om at give din café en kærlig makeover, kan du klikke dig rundt her blandt vores tidligere cases, hvor du måske kan hente inspiration til dit eget projekt.

Lad Inventa om at skabe løsningerne til dig, og glæd dig til snart at kunne lukke dørene op til en café med caféinventar lige efter dine ønsker.