Kaffebarindretning

Salling Rooftop

For nogle år siden leverede vi diske til Salling Rooftop i Aarhus. Vind og vejr betyder, at de engang imellem skal opgraderes - og da vores team var forbi, smugkiggede vi på arbejdet. Se den fede film - også med udsigt fra luften.

Strandvejens Bageri i Risskov

Strandvejens bageri i Risskov har været igennem en større renovering, og står nu klar med ny og fantastisk flot indretning. Butikken er gået fra en u-formet disk til et lige diskforløb, som giver mere plads og overskuelighed til kunderne. Diskområdets indretning betyder også, at personalet helt lavpraktisk har kortere afstande mellem de områder, de bevæger sig rundt imellem i det daglige. Flot butik, som helt sikkert skal ses!

LARSEN - Lemvig

Café Larsen i Lemvig har fået de lækreste nye lokaler. Se billeder fra både montage og det færdige resultat hér.

LARSEN - Mens vi venter på Danmark lukker op igen

LARSEN i Herning har brugt lukketiden godt og butikken står nu klar med ny indretning, nyt inventar og produkter til Danmark lukker op igen.  

Blixens - Aarhus kommunes fremskudte kontorhus i Gellerup

Blixens er et imponerende gennemtænkt og ambitiøst bud på at skabe rammer for medarbejdere og borgere der åbner sig og skaber de bedste rammer for det omgivende samfund. Inventa er stolte over at have leveret 3 café miljøer til projektet Cafe Europa og Kafferisteriet og kaffebaren på roof top.

Cafe Larsen, Holstebro

LARSEN er et mekka af is, godter & gaver. Med åbningen af Cafe Larsen i Holstebro får endnu en by glæde af de lækre delikatesser fra Larsen. Cafe Larsen i Holstebro er lavet efter samme koncept som i Struer og fremstår som et overflødighedshorn af varer, hygge, cafe og gaver.

Strids Mølle - Kattrup Gods

Inventar som i gamle dage. Med en historik, der går helt tilbage til 1336, vil ejeren af Strids Mølle ved Kattrup Gods gerne have inventar, der afspejler stedets historie, som aktiv vandmølle og bageri gennem flere hundrede år. Inventa A/S har leveret en komplet bagerdisk med bagdiske, reoler og tilberedningsservante samt reoler til forskellige produkter, cafe- og butiksborde.

Brdr. Dahl, Viborg

En travl håndværker værdsætter en god kop kaffe - og nu har Inventa A/S sørget for, at kunderne hos Danmarks største VVS-grossist kan få "byens bedste håndværkerkaffe" fra denne flotte kaffebar. Vi har leveret en komplet kaffebar til alle Brdr. Dahls butikker i samarbejde med kaffeautomatspecialisten MAAS A/S.

Cafe Larsen, Struer

Banebrydende design hos Larsen i Struer - Larsen er et mekka af cafe, konfekture, vin & gaver. Chokodan skulle flytte byens store kiosk, og ville ændre konceptet fra traditionel kiosk, til et mekka af cafe, konfekture, vin & gaver. Inventa designede en løsning, hvor kravet til ekspedition i henholdsvis tips, tobak, is, cafe, chokolade og spillehal går op i en højere enhed. Rummets udfordringer blev udnyttet optimalt, og der er fuld overblik for personalet, uanset hvor man befinder sig. Inspireret af de gamle købmandsdiske, er gulv- og væginventar samt skiltning lavet fuldt fleksibelt – og med integreret lys. Den store indbydende chokolade-bar er i centrum af et lækkert miljø, hvor man fristes uanset hvor man kigger hen.

Kaffebarindretning

Der er intet som at træde ind på en hyggelig kaffebar, hvor duften af velbrygget kaffe møder kunden med det samme. Så kan det ikke kan gå hurtigt nok med at få afgivet sin bestilling – to-go eller to-stay. Byder kaffebaren på en flot og gennemtænkt kaffebarindretning, er der gode chancer for, at dine kunder får lyst til at nyde kaffen på stedet og at hyggesnakke en times tid eller to over de lune drikkevarer.

Har du brug for hjælp til indretningen af din kaffebar, har vi hos Inventa mange års erfaring i at rådgive om, producere og levere unikke kvalitetsløsninger, der skaber en indbydende indretning. Indretning, der samtidig er funktionel for personalet i hverdagen. Du kan se nogle af vores tidligere cases her på siden, hvor du kan hente inspiration til din egen kaffebarindretning.

 

Lad Inventa stå for indretning af din kaffebar

Måske du allerede har gjort dig nogle tanker om, hvilken kaffebarindretning du ønsker. Eller måske du har besvær med helt at finde retningen, og du derfor har brug for ekspertise fra nogen, der formår at stille de rigtige spørgsmål. Inventa er din sparringspartner, når kaffebaren skal have en kærlig hånd med nyt og lækkert kaffebarinventar, og vi glæder os til at se, hvilken spændende opgave du mon stiller os over for.