Inventar til Tøjbutik

Femilet, Herning

Hos Femilet i Herning er butikken indrettet med komplet fleksibelt inventar. Alle hylder kan flyttes efter behov, og displaybokse er forsynet med skuffer og hjul, så de kan flyttes. Også forretningens belysning er designet og leveret fra Inventa. Butikken har nu direkte lysindfald fra gaden, og blød belysning i hele butikken. Se resultatet hér.

Buhl, Viborg

Fabrik, Vejle

Fabrik er en meget spændende butik med meget nytænkning - hvor Jonas har brugt lang tid, på at finde en masse sjove dekorationsemner, der harmonerer med butikkens navn.
Der er lagt meget energi i, at butikken skal være en oplevelse at komme ind i, og man opdager til stadighed nye facetter i butikken, ligesom der arbejdes kontinuerligt med at style butikken. Inventaret er en blanding af forskellige træbaserede overflader - lige fra MDF plader til gammelt vintage træ, samt pulverlaveret stålsøjler og tilbehør. Salgsborde i rionet og store podier i cellepap. Disken er også et kapitel for sig selv. Disken er opbygget af en speciel stålkonstruktion, hvortil der var helt specielle krav, da disken blandt andet indeholder et køleskab.

Staff - nü - Vejle