Tandlæger

Tandlægehuset Smil med Østergaard, Frederiks (film)

Hér får man lyst til at gå til tandlægen hver dag omkring kaffetid. Klinikken er virkeligt lækkert indrettet, men masser af gas på stilen, rolige farver og blød belysning. På den praktiske side er der arbejdet med masser af opbevaring, nem rengøring og slidstærke overflader.

Oris Tandlægerne, Assens (film)

Oris Tandlægerne i Assens har fået hele klinikken indrettet med reception og venteområde, opbevaring og nyt inventar i behandlingsrummene. Der er tænkt i optimal rengøring og minimal kontakt, f.eks. ved åbning af skuffer og skabe.

Fredericia Sundhedshus (film)

Stilfuld tandpleje med masser af praktiske detaljer, opbevaring og nem rengøring.

Nordenta, indretning af tandlægeklinikker

Inventa samarbejder med Nordenta, Danmarks største totalleverandør af produkter til tandlægeklinikker. I Fredericia har vi leveret indretning til tandlæge Tove Flensbergs klinik, som har til huse i Fredericia Sundhedshus.

Fredericia Sundhedshus

Nyt samarbejde. Nordenta, Danmarks største totalleverandør af produkter til tandlægeklinikker og Inventa indgår samarbejde om indretning af tandlægeklinikker. Første projekt er Tandlæge Tove Flensberg, som flytter og udvider sin klinik, fra Danmarksgade til det nye Fredericia Sundhedshus på det gamle Fredericia Sygehus. Inventa har leveret indretning til klinikkerne, sterilisations-område og reception

Elegant receptionsområde til nystartet tandlægeklinik

Inventa fik opgaven med at designe receptionsområdet, hos den nystartede tandlægeklinik Kolding Tand.

Kolding Tand