Sportcentre

Padel.dk (film)

Besøg det nye center i Odense, hvor vi har været med fra starten med design og indretning af café, butik og omklædning. Hør ledelsen fortælle om samarbejdet, og se den lækre løsning i brug.

Viborg FF, omklædning (film)

Viborg FF i superligaen!! Så er det godt, vi har sørget for et taktikbord midt i klubbens nye omklædningsrum - sammen med en masse andre detaljer.

Omklædningsrum til Viborg FF

Viborg FFs nye klubhus, træningsanlæg og omklædningsrum er klar til den nye sæson. Inventa har designet og produceret omklædningsrummene, som skulle afspejle klubbens ønske om at skabe et fedt miljø for både spillere og stab. "Omklædningsrummet er hjertet i klubben. Vi tilbringer rigtig meget tid hér, og det skal være et indbydende og motiverende miljø at være i" siger klubbens sportschef, Jesper Fredberg. "Vi har valgt at arbejde med Inventa, fordi vi ved, hvor høj kvalitet, de leverer. De er gode til at opfange vores ønsker, lægge en overskuelig plan, og føre det ud i livet på de præmisser, vi har ønsket os.

Struer Energi Park

Struer Energi Park på Morten Andersens Passage er Struers nye samlingspunkt for sundhed og motion.
Faciliteterne er lyse og åbne, og centeret rummer idrætshaller, mindre multihaller, fitnesscenter, squash, svømmehal og festlokaler. Det hele bindes sammen af et stort sportstorv med hyggelig lounge og cafe. Inventa har designet og leveret inventar til kontorfaciliteter, reception, sportstorv og cafe.

Viborg FF

Inventa skaber gode rammer for fodboldspillerne i Viborg. Vi har leveret denne flotte garderobe til Viborg FF's omklædningsrum på Energi Viborg Arena. Selvfølgelig i VFF's grønne farve. Viborg Stadion er også hjemmebane for Danmarks bedste fodboldkvinder, så når Kvindelandsholdet spiller i Viborg, kan logo-pladen skiftes, så DBU Dansk Boldspil Union's logo tydeligt viser landsholdet, at de er på hjemmebane i omklædningsrummet.

Bowl 'n' Fun Horsens

Bowl 'n' Fun har fået forskellige leverancer fra Inventa. Senest har Bowl 'n' Fun i Horsens fået foretaget en større renovering af restaurant, reception og siddeområde i umiddelbar forbindelse med bowlingbaner. I restauranten designede og leverede Inventa ny bardisk i forlængelse af den eksisterende receptionsdisk, som blev beklædt med nye fronter.

Bowl 'n' Fun, Thisted

Bowl 'n' Fun, Vejle

Inventar til sportscentre

Skab et indbydende og aktivt miljø med plads til kropslig udfoldelse ved hjælp af det helt rigtige inventar til sportscentre. Hos Inventa har vi mange knap 70 års erfaring i at levere inventar til sportscentre og andre aktivitetshuse, hvor folk i alle aldre kigger forbi og skal have glæde af rammerne.

Vi har blandt andet tidligere stået for indretning af omklædningsrum, reception og restaurant i idrætshaller, bowlinghaller, svømmehaller og fitnesscentre. Altid med fokus på at forene både æstetik og funktionalitet i inventarer, der skaber glæde og gavn for brugerne hver dag. Her på siden kan du klikke dig ind på nogle af vores tidligere cases, hvor du kan hente inspiration.

Med inventar til sportscentre skaber du gode rammer omkring fysisk aktivitet, sammenhold i klubben og hyggelige stunder med venner, holdkammerater og familie. Moderne og lækre rammer giver lyst til at blive hængende og bruge faciliteterne i timevis – og lyst til at komme tilbage igen en anden gang.

Som eksperter på inventar-området kender vi til vigtigheden af materialernes beskaffenhed, og derfor benytter vi og udelukkende af kvalitetsmaterialer, der netop kan holde til den slitage, et sportscenter bliver udsat for på daglig basis. Du kan med andre ord trygt overlade både design, produktion og montage til os – men har du kun behov for en del af entreprisen, er vi gerne behjælpelig med den del.

Hos Inventa kan vi hjælpe dig med at lægge en plan for det ønskede inventar og med at levere lige netop den løsning til dig, der passer til jeres behov og drømme for sportscentret. Ingen opgave er os for stor, og i bedste sportsånd tager vi rigtig gerne imod en god udfordring. Måske du allerede selv har nogle idéer til, hvordan indretningen skal se ud, eller måske vi sammen skal kigge på det helt fra bunden. Uanset hvad står vi klar til at møde dig lige der i processen, hvor du befinder dig netop nu.

Med ekspertviden inden for levering af inventar til sportscentre ser vi hurtigt mulighederne udfolde sig, og vi griber dem og sikrer de bedst mulige rammer for netop dit sportscenter. Kontakt os allerede i dag, og lad os sammen tage en snak om, hvordan vi når i mål med en gennemtænkt inventarløsning, der imødekommer alle dagligdagens behov.