Sportcentre

Struer Energi Park

Struer Energi Park på Morten Andersens Passage er Struers nye samlingspunkt for sundhed og motion.
Faciliteterne er lyse og åbne, og centeret rummer idrætshaller, mindre multihaller, fitnesscenter, squash, svømmehal og festlokaler. Det hele bindes sammen af et stort sportstorv med hyggelig lounge og cafe. Inventa har designet og leveret inventar til kontorfaciliteter, reception, sportstorv og cafe.

Viborg FF

Inventa skaber gode rammer for fodboldspillerne i Viborg. Vi har leveret denne flotte garderobe til Viborg FF's omklædningsrum på Energi Viborg Arena. Selvfølgelig i VFF's grønne farve. Viborg Stadion er også hjemmebane for Danmarks bedste fodboldkvinder, så når Kvindelandsholdet spiller i Viborg, kan logo-pladen skiftes, så DBU Dansk Boldspil Union's logo tydeligt viser landsholdet, at de er på hjemmebane i omklædningsrummet.

Bowl 'n' Fun Horsens

Bowl 'n' Fun har fået forskellige leverancer fra Inventa. Senest har Bowl 'n' Fun i Horsens fået foretaget en større renovering af restaurant, reception og siddeområde i umiddelbar forbindelse med bowlingbaner. I restauranten designede og leverede Inventa ny bardisk i forlængelse af den eksisterende receptionsdisk, som blev beklædt med nye fronter.

Bowl 'n' Fun, Thisted

Bowl 'n' Fun, Vejle