Fitnesscentre

Padel.dk (film)

Besøg det nye center i Odense, hvor vi har været med fra starten med design og indretning af café, butik og omklædning. Hør ledelsen fortælle om samarbejdet, og se den lækre løsning i brug.

Viborg FF, omklædning (film)

Viborg FF i superligaen!! Så er det godt, vi har sørget for et taktikbord midt i klubbens nye omklædningsrum - sammen med en masse andre detaljer.

Omklædningsrum til Viborg FF

Viborg FFs nye klubhus, træningsanlæg og omklædningsrum er klar til den nye sæson. Inventa har designet og produceret omklædningsrummene, som skulle afspejle klubbens ønske om at skabe et fedt miljø for både spillere og stab. "Omklædningsrummet er hjertet i klubben. Vi tilbringer rigtig meget tid hér, og det skal være et indbydende og motiverende miljø at være i" siger klubbens sportschef, Jesper Fredberg. "Vi har valgt at arbejde med Inventa, fordi vi ved, hvor høj kvalitet, de leverer. De er gode til at opfange vores ønsker, lægge en overskuelig plan, og føre det ud i livet på de præmisser, vi har ønsket os.

FitnessDK, Holstebro

Inventar til fitnesscentre

Det skal være motiverende at træde ind i et fitnesscenter. Der skal gerne være en rar atmosfære, og det skal være let for både nye og mere rutinerede medlemmer at bruge faciliteterne. Det til sammen kræver naturligvis noget af indretningen. Hos Inventa har vi stor erfaring i at levere det helt rigtige inventar til fitnesscentre, uanset hvordan de indre rammer ser ud.

Med moderne inventar til fitnesscentre bliver det nemt at skabe et inspirerende rum med god energi, der giver lyst til at gøre noget godt for sig selv fra første færd og at yde lidt ekstra. Træning er godt for både krop og sind, men for mange kan det være svært at komme i gang eller at vedligeholde de gode rutiner omkring træningen. Her hjælper det at blive mødt af en indbydende og topmoderne indretning lige så snart, man træder ind i fitnesscentret.

Inventa hjælper dig med at skabe en gennemgående linje i indretningen af fitnesscentret. Vores inventar til fitnesscentre kan blandt andet bruges i receptionen samt i den eventuelt tilhørende butik eller café, der i dag er en del af mange fitnesscentre, og hvor medlemmerne kan købe udstyr eller få sig en hurtig snack efter træning. Der er mange muligheder at vælge imellem inden for forskellige inventarløsninger, og vi tager altid udgangspunkt i jeres specifikke ønsker, når vi sammensætter den designløsning med inventar, der giver bedst mening for netop jeres fitnesscenter.

Hos Inventa er dialogen nøgleordet, og derfor er vi din sparringspartner hele vejen igennem projektet – fra den første planlægning og designproces til fremstilling og montering. Med næsten 70 år i branchen er vi eksperter i at skræddersy løsninger, der tager udgangspunkt i kvaliteten af materialerne, håndværket og ikke mindst designet af inventaret.

Kontakt os i dag, og lad os høre, hvad vi kan gøre for jer. I fællesskab finder vi frem til, hvordan vi bedst når i mål med de ambitioner og ønsker, I har for jeres lokaler. Vi leverer de bedste kvalitetsprodukter i gennemtænkt design, som både medarbejderne og jeres medlemmer kan have glæde af hver eneste dag i mange år.