Sådan arbejder vi

Et behageligt og kundevenligt butiksmiljø er afgørende for, om dine kunder føler sig godt tilpas,
og om de bliver fristet til at købe.
Alle brancher indenfor detailhandlen har hver deres unikke kendetegn - og hver deres specielle målgruppe.

Inventa har arbejdet med alle typer af butiksmiljøer og designet alle former for butiksinventar. 

Du kan regne med os hos Inventa. Og med at få en løsning, der er nøje gennemarbejdet fra den første spæde idé til det færdige resultat. Vi ved, hvad der virker og kan rådgive dig ud fra vores faglige kompetencer og mangeårige erfaring. Vi skaber idéer, producerer og leverer lige netop den løsning, du vil have. Både til den lille og den store butik. 

Inventa løser alle opgaver inden for design, indretning, produktion, montering og entreprise uanset om du ønsker en individuel løsning eller et turn-key projekt.

Uanset om din forretning har adresse i Århus, Oslo, eller Berlin, er vi parate til at yde vores bedste. 

- og husk, hos Inventa har vi motto'et 
Et ord er et ord

Nyheder

Visit Carlsberg - Ny kunderejse

Visit Carlsberg - Ny kunderejse

Inventa og Inventa LED har bidraget til en gennemgribende omstrukturering af kunderejsen hos Visit Carlsberg. Resultatet er en ny brand/merchandise butik, en tasting bar, og en ny reception.

Læs mere

Guldsmed Keld Olsen går nye veje

Guldsmed Keld Olsen går nye veje

Hos Guldsmed Keld Olsen i Amager Center, er man ikke bange for at gå nye veje. Et forholdsvis dæmpet belyst butiksareal, men fuld styrke på lyset på produkter, giver kunderne ”tunnel syn” når de først har fokuseret på produkterne.

Læs mere

Supermarco, italiensk midt i København

Supermarco, italiensk midt i København

I Københavns sydhavn finder du det italienske madtempel Supermarco. Butikken er Danmarks største specialforretning for italienske fødevarer og flyttede i november 2015 ind i en gammel industribygning.

Læs mere

Banebrydende design hos Larsen i Struer

Banebrydende design hos Larsen i Struer

Cafe Larsen har set dagens lys i Struer gågade. Cafeen, der er et mekka af cafe, konfekture, vin & gaver, er blevet utroligt godt modtaget, og tegner til at blive en stor succus.

Læs mere

Profil Optik etablerer international Flagship Store i centrum af København.

Profil Optik etablerer international Flagship Store i centrum af København.

Selv om Danmarks største optikerkæde har flere end 140 butikker i hele landet, har Profil Optik været helt usynlig i indre København. Det ændres der ved nu, når Profil Optik åbner deres første butik i Købmagergade.

Læs mere

Nye Telenor shops i Bilka

Nye Telenor shops i Bilka

Inventa har leveret og monteret 18 nye Telenor shop-løsninger i Bilka på rekordtid. Hele processen fra brief, design til endelig implementering er blevet gennemført på kun 4 måneder. Selve opsætningen i de 18 Bilka’er blev gennemført om natten over en 9 dages periode.

Læs mere