Udtalelser

JM Optik: Indretning af optikerforretning som totalentreprise

For JM Optik har projektet med indretning af optikerforretning været en totalentreprise. Det betyder, at vi har været involveret i designprocessen, håndteret nedtagning af det gamle inventar, tømrer- og malerarbejde, og opsætning af det nye specialinventar. Se billeder og video fra projektet, hvor indehaver Steen Mortensen fortæller om samarbejdet.

Jens Rysgaard, Hotelejer

Hos Inventa er der ikke langt fra ide til visualiseret tegning, layoutforslag, prototype, produktion

Jan Rasmussen, Sourcing Manager hos Montana Furniture

Kvaliteten er det vigtigste for Montana. - Den leverer Inventa.
Montana Furniture er kendt for kompromisløs kvalitet og smukt design på reoler og kontorindretning. Inventa er underleverandør af bordplader til Montanas skriveborde.  

Optik Rahr, Assens (film)

Optik Rahr i Assens har brugt Inventa hele to gange. Senest har samarbejdet koncentreret sig om den nye butik, som ejerne Erik og Stef Rahr ønskede at bygge op fra bunden. Parret havde mange drømme og ideer til projektet, som bl.a. skulle blive en butik med kobber og hvid som gennemgående udtryk, og med en pejs til at sprede hygge. Se resultatet, og hør parret fortælle om samarbejdet hér.

Padel.dk (film)

Besøg det nye center i Odense, hvor vi har været med fra starten med design og indretning af café, butik og omklædning. Hør ledelsen fortælle om samarbejdet, og se den lækre løsning i brug.

Praktik hos Inventa

Vores dygtige praktikant Pernille er sendt afsted efter afsluttet forløb hos os. Det første projekt, hun var med til at designe, er i produktion netop nu. Pernille har fortalt os, at praktikken især har vækket en interesse for retail design. Det gør os virkelig glade, at du har haft en god oplevelse, og måske er blevet inspireret til en fremtid inden for en branche, som vores.

Hassan Koc, Projektleder Profil Optik

“Inventa har altid leveret innovative og solide løsninger til vores 140 butikker.”