Kompetencer

Inventa er garanti for inventar af højeste kvalitet.

Vi sætter en ære i at udvikle designløsninger, som passer præcist til dit behov og dine kunder/medarbejderes behov.

Når du bestiller Inventa til at lave inventar, er du garanteret en tæt dialog hele vejen – lige fra idéudvikling til færdig levering og opsætning. Vi præsenterer altid vores design- og indretningsforslag i 3D, så du nemmere kan vælge den optimale indretning.

Ingen opgave er for stor eller for lille. Vi har stor erfaring indenfor stort set alle dele af detailhandlen samt kontorer, hoteller og klinikker.

Du kan se eksempler på vores design under ’Projekter’

Guldsmed Pade, Hellerup

Hos Guldsmed Pade i Hellerup fik vi til opgave at designe inventar omkring eksisterende indretning. Butikken fungerer også som arbejdende værksted, så det var vigtigt med stil og sammenhæng i det åbne lokale. Se resultatet hér:

Spar Vadum

Butikken har bl.a. fået ny vinafdeling med inventar til både vægge og gulv. Alle hylder er med LED-lys og skråtstillede trækasser i bunden. Bageriudsalget har fået ny for- og bagdisk, indrettet til fleksible udnyttelse afhængig af tid på dagen og varer i montren.

Omklædningsrum til Viborg FF

Viborg FFs nye klubhus, træningsanlæg og omklædningsrum er klar til den nye sæson. Inventa har designet og produceret omklædningsrummene, som skulle afspejle klubbens ønske om at skabe et fedt miljø for både spillere og stab. "Omklædningsrummet er hjertet i klubben. Vi tilbringer rigtig meget tid hér, og det skal være et indbydende og motiverende miljø at være i" siger klubbens sportschef, Jesper Fredberg. "Vi har valgt at arbejde med Inventa, fordi vi ved, hvor høj kvalitet, de leverer. De er gode til at opfange vores ønsker, lægge en overskuelig plan, og føre det ud i livet på de præmisser, vi har ønsket os.