Nyheder

Stor leverance til Bowl 'n' Fun

Bowl´n´Fun har gennem et par år fået forskellige leverancer fra Inventa.

Senest har Bowl´n´Fun i Horsens fået foretaget en større renovering af restuarant, reception og siddeområde i umiddelbar forbindelse med bowlingbaner.
I restauranten designede og leverede Inventa ny bardisk i forlængelse af den eksisterende receptionsdisk, som blev beklædt med nye fronter. Bardisken udførtes i sølvgråt trælook med sammensvejsede bordplader af mineralplade. Buffetområde blev flyttet til den gamle bars placering med ny vægbeklædning i rustikt stenlook, og de eksisterende buffetborde blev renoveret med ny frontbeklædning.
Restaurantens meget store bespisningsområde blev zoneinddelt med henblik på at skabe en mere intim stemning og kapacitetstilpasset indretning. Dette er opnået ved hjælp af panelgardiner og felter af akustiklofter monteret med individuelt dæmpbar spotbelysning.
Desuden blev hele lokalet malet i overenstemmelse med Bowl´n´Funs koncept.
I såvel restauranten som siddeområdet bag bowlingbanerne blev der lagt nye gulve. Desuden blev ståborde ved bowlingbanerne renoveret med nye elipseformede bordplader.
Alt i alt et stort projekt, der omfattede leverancer indenfor såvel design, indretning, bygningsrenovering, belysning og inventar.

Stor leverance til Bowl 'n' Fun