Nyheder

Inventa leverer til La Glace

For Conditori La Glace, Skoubogade i København, har Inventa designet og specialbygget en ny disk og vinduesvitrine.

Konditoriet går tilbage til 1870, og er således en traditionsrig og kvalitetsbevidst virksomhed, kendt af mange i hele Danmark. lige som der blandt La Glace' personale hersker en høj kvalitetsbevidsthed og fornemmelse for den gode kundebetjening, lægges der i konditoriets indretning vægt på at atmosfære og indretning underbygger disse dyder. Inventa påtog sig derfor en følsom opgave, hvor respekt for håndværk, materialer og atmosfære måtte være afgørende parametre i forbindelse med den gennemførte løsning.

Diske, som fuldstændig følger den gamle disks forløb er nu med to kølede sektioner, en ukølet og en frostsektion under bordpladen. Alle sektioner er med glas i front, så det er muligt at danne sig et indtryk af konditoriets varer. Over bordpladen er der i front mod kunden en overbygning af glas og messing, hvor der er mulighed for udstilling af ukølede varer.

Den kølede vinduesvitrine er udført som en integreret del af vinduesfacaden, hvorved der opnås et bedre indkig til varerne. Der er tre etager, hvor der fortrinsvis udstilles lagkager på fad. For udskæring af disse lagkager er der imellem første og anden etage udtræksplader.

For såvel disk som vitrine gælder, at der helt i overensstemmelse med konditoriets øvrige indretning er benyttet materialer af høj kvalitet, såsom mahogni, messing og marmor.

Se billeder fra La Glace her

Inventa leverer til La Glace