Nyheder

Nye Telenor shops i Bilka

Inventa har leveret og monteret 18 nye Telenor shop-løsninger i Bilka på rekordtid.

Inventa har leveret og monteret 18 nye Telenor shop-løsninger i Bilka på rekordtid.
Hele processen fra brief, design til endelig implementering er blevet gennemført på kun 4 måneder. Selve opsætningen i de 18 Bilka’er blev gennemført om natten over en 9 dages periode.

I forbindelse med genforhandling af aftalen mellem Bilka og Telenor, ønskede Telenor at opgradere sine 18 shopper i Bilka varehusene.
For Telenor har det været vigtigt, at Telenors shopper i Bilka ikke bare er en salgskanal med gode salgstal – men også fungerer som Telenors ansigt udadtil og dermed en vigtigt ambassadør for Telenors brand.
Inventa har derfor sammen med Telenor udarbejdet et koncept, der afspejler Telenors strategi om at være kundens ”trusted advisor”.
I modsætning til de hidtidige Telenor shops, er butikken nu åbnet op, så Telenors medarbejdere får bedre mulighed for, at interagere med kunderne. Medarbejderne får samtidigt nemt ved at gå ud i kundestrømmen og få kunder i tale, der ellers ikke ville være kommet ind i butikken.

Konceptet er gennemtestet
Konceptfasen begyndte umiddelbart før jul, og allerede i januar var man på plads med endeligt design.
Inden Inventa påbegyndte produktionen af de 18 Bilka shopper, blev der produceret en fuldt funktionsdygtig prototype, der blev grundigt testet af Telenor.
En række af Telenors butikschefer har, sammen med Telenor Customer Experience-teamet, testet prototypen over et to dages forløb, der også involverede indsamling af brugeroplevelser fra ikke mindre end 100 indbudte Telenor medarbejdere, venner og familie, der fungerede som kunder i shoppen.
Efter testen var Telenor trygge ved at sætte prototypen ud i Bilka Skalborg, hvor den blev testet frem til 3. marts. Erfaringerne fra Skalborg er inddraget i det endelige design.
Inventa har efterfølgende produceret de 18 shops på fabrikken i Spøttrup og monteret i de timer på døgnet, hvor Bilka normalt holder lukket. Således måtte Inventas montører vende døgnet i en periode på små 2 uger, så de var helt friske om aftenen, når den eksisterende Telenor shop skulle demonteres, og den nye shop stilles op.

Både Telenor og Inventar ser tilbage på projektforløbet som rigtig vellykket.
De to virksomheder har arbejdet sammen en del år, og har derfor et indgående kendskab til hinandens kompetencer og forventninger. Med baggrund i dette, er det lykkedes at køre alle projektets faser igennem på blot 4 måneder. Erfaringerne fra de nye shopper er meget opløftende ud fra et omsætningsmæssigt synspunkt, hvilket selvfølgelig gør casen endnu bedre for alle parter.

Se billeder af Telenors nye shop

Nye Telenor shops i Bilka