Nyheder

Visit Carlsberg - Ny kunderejse

Inventa og Inventa LED har bidraget til en gennemgribende omstrukturering af kunderejsen hos Visit Carlsberg. Resultatet er en ny brand/merchandise butik, en tasting bar, og en ny reception. 

Historiske lokaler kræver nænsom indretning og valg af materialer og teknikker – både for inventar og belysning.
Kobber som skal ældes med ynde og berøring, ældet Eg texturer, og fleksible principper for væg- og gulvinventar. Løsningen på væg er vores eget GletcherWall, hvor selv små styk antal i special fittings kan fremstilles efterfølgende. Samtidig kan GletcherWall bærer 3 x mere end traditionel Slatwall med aluprofil.
Den nye reception i lokalet ved den ikoniske skorsten, er udført med afdæmpet elegance og belysning, og opfylder stadig tidens krav til en god arbejdsplads.
Lokalets historiske vingesus tillader heller ikke et rustfrit stålmonster som adgangssluse, men den skal jo være der. Igen kræves der utraditionelle løsninger med respekt for omgivelserne.

Belysningen er top moderne LED med de højeste specifikationer på både strømforbrug og lys kvalitet. Flere elementer er special produceret til opgaven (se mere om lyset her).

Se billeder af projektet her

Visit Carlsberg - Ny kunderejse