Nyheder

Butiksindretning på en ny måde i Guldsmedebranchen

Bundgaard Gud & Sølv i Hadsund har været gennem en forvandlingsproces. Sammen med en ekstern konsulent har Inventa tænkt helt nye tanker for butiksindretning til Guldsmedebranchen

Ideoplæg…
Målet har været at skabe i butik, hvor kunderne vil møde en helt ny og spændende måde at shoppe smykker og ure på – få skabt oplevelser hele vejen rundt i butikken og give kunderne lyst til at bevæge sig rundt på egen hånd og opleve butikken..

I indretningen er der lagt vægt på, at man som kunde netop selv skal kunne færdes i hele butiksarealet – ingen ”forbudte” områder og have lysten til at bevæge sig rundt…

…se mere
…blive inspireret og
…derved øge købelysten

Indretningen…
Dette er skabt ved at de normalt store diske og lukkede områder i en smykkebutik er fjernet.
I stedet er der placeret store åbne montrer langs væggene, hvor smykkerne er udstillet.
Afbrudt af inspirationsvægge med mindre montrer som netop er medvirkende til at skabe den anderledes oplevelse og få kunden længere rundt i butikken. Til hvert område er placeret små ekspeditionsdiske med glasfronter, hvorfra kunden let kan ekspederes.

Forlovelsesområdet er konverteret til et loungeområde, som indbyder til at man som kunde, gerne må sætte sig og læse dagens avis og have god tid.

Ur-afdelingen har stemningen fået et extra maskulint tvist og udtrykket ligger sig op at ”herreværelses-miljø” som er understøttet af det lidt mørkere og tungere udtryk som ses bl.a. i den sorte disk og chesterfieldstolen, stakke af gamle bøger.

Kasseområdet er opdelt og åbnet op, så personalet nemt kan komme rundt og møde kunden i salgsarealet og ikke bag disken.

Ved opdelingen med de 3 diske, kan flere kunder nemt betjenes på samme tid uden at personalet står oveni hinanden.

Centralt i butikken er placeret en inspirationsvæg i direkte sammenhæng med loungeområdet, hvor skiftende udstillinger kan tiltrække kundernes opmærksomhed og igen påvirke kunden til et mersalg.

Facaden er åbnet sig op med enkelte, stilrene udstillingsmontrer med glas på alle sider – netop for at skabe indkigget, dels fra gaden for at trække kunderne ind og dels bruge montrerne som salgsareal i butikken.

Materialevalg…
Stemningen i butikslokalet emner af hjemlig hygge og ro, hvilket er skabt gennem materialevalget.

Montrerne er produceret i flot hvid højglans, som står i knivskarp kontrast til de rå mursten og de varme, bløde træoverflader.

Træoverfladerne er netop brugt til at fremhæve stemningen, som igen er understreget af de ægte tæpper på gulvene og det afslappede look i forlovelsesafdelingen samt det mere maskuline udtryk i urafdelingen.

Alt i alt en ny, anderledes og inspirerende måde at tænke guld, sølv & ure

Se billeder af projektet

 

Butiksindretning på en ny måde i Guldsmedebranchen