Inventa

Vi er en af Danmarks dygtigste producenter af inventar til detailhandlen og det øvrige erhvervsliv. Vi sætter os ind i kundens krav og ønsker og sætter en ære i at levere solidt håndværk og stærk design.

Sådan er vi

Design, funktionalitet og godt håndværk i din Inventarløsning.

Inventa er en af Danmarks førende, når det gælder inventar til butikker, kontorer og hoteller.

Vi har næsten 70 års erfaring og leverer inventar til blandt andet supermarkeder, bagerbutikker, telefoni & elektronik, optikere, guldsmede, banker, hoteller og kontorer.

Vores kompetente fagfolk leverer solidt håndværk og stærk design, som opfylder netop dine ønsker og behov – og ingen opgave er for stor eller for lille.

Vi tilbyder at hjælpe dig med alt lige fra planlægning og design til praktisk produktion af inventar og indretning.

Du får en løsning, der er nøje gennemarbejdet fra den første spæde idé til det færdige resultat. Uanset, om du ønsker en individuel løsning eller en totalløsning (turnkey projekt).

- og husk, hos Inventa har vi motto’et ’Et ord er et ord’.

Mød Jesper i Dokumentation

Hér kan I møde Jesper, som laver dokumentations-tegninger til produktionen. Jesper startede i produktionen, og har siden bevæget sig ind i den indledende proces. Det er en fordel, fordi han ved præcis, hvad folkene i produktionen skal bruge.

Besøg Marc og Esben i Design

Følg med ind i virksomheden, og mød nogle af de dygtige medarbejdere, der "gemmer sig" bag produkterne. Marc Kristiansen og Esben Frandsen har baggrunde som arkitekt og møbelsnedker. De varetager opgaver inden for design, kalkulation og dokumentation.

Besøg Annette i Koordination

Vi synes, I skal møde vores medarbejdere. De er nemlig hjernerne bag det hele, og vi er så stolte af dem. Hér kan I møde Annette, som er projektkoordinator, og nådesløs med sin planlægning.

Tag på tur i produktionen

Følg med Jes på tur i produktionen. Han ved alt om produkterne, og de dygtige medarbejdere, som får det hele til at hænge sammen.

Pladelager og sav

Følg med når pladerne bliver hentet fra pladelageret og "fodret" til saven. Vi programmerer typisk dagen før, hvilke materialer, vi skal bruge. Så er de klar til produktion, når vi møder ind.