Guldsmed Pade, Hellerup

Indretning hos Guldsmed Pade omkring eksisterende inventar

Hos Guldsmed Pade Strandvejen i Hellerup finder man en butiksoplevelse udover det sædvanlige. Udover at være åbent værksted, er butikken både unikt og personligt indrettet af indehaveren selv. Da der var behov for øget sikkerhed og ekstra display, blev Inventa kontaktet for at lave en løsning, som skulle passe til de centrale elementer i den eksisterende indretning. Inventas bidrag til indretning hos Guldsmed Pade er derfor bl.a. stålben til en smuk bordplade, montrer i samme stil som resten af butikken, og smykkedisplay med bedre sikkerhed.

Guldsmed Pade fik eksklusiv stil med mere sikkerhed

Først og fremmest fandt Inventa en løsning, som kunne beskytte Guldsmed Pades unikke produkter uden at flytte fokus fra dem. Derfor fandt vores designere frem til et mat gulddesign på bakkerne, og en kombination af sortmalet stål og glas til produktdisplay og montrer. Hertil kom sikkerhedselementer i de enkelte møbler, som blev indbygget diskret og uden at påvirke helhedsindtrykket.

Sikker projektstyring med god dialog

Undervejs var vi i tæt dialog med kunden, som også fortæller, at samarbejdet har været en god oplevelse. Guldsmed Pade fortæller om projektet, at det først og fremmest var vigtigt at finde en stil, som passede ind i den eksisterende. Det lykkedes for Inventas designere, som udover at være skarpe til at finde en god stil, også viste forståelse for til de enkelte elementers funktion. De komplikationer, man kan opleve undervejs i sådan et projekt, fortæller Majken Pade er blevet løst som forventet.

Besøg Guldsmed Pade i galleriet og på film

Vil du vide mere om indretning hos Guldsmed Pade, så se billederne fra galleriet herunder. Du kan også tage med på virtuelt besøg i forretningen. Udover at vise de elementer, Inventa har bidraget med til indretningen, giver filmen også et indtryk af den unikke stemning, Guldsmed Pade skaber med forretning og værksted i samme rum. 

Vil du vide mere om indretning hos guldsmede - se flere projekter hér.

Billeder fra projektet