Pressemeddelelse: Inventa skifter ejerskab, men ikke sjæl og kultur

Ejerne bag Shopconcept A/S samt Nordshop Display A/S har købt aktiver og aktiviteter ud af Inventa A/S og fortsætter, fuldstændig som Inventa A/S var før.


Coronakrisen har været hård ved Inventa A/S og konsekvensen har været, at den tidligere ejerkreds bag Inventa A/S siden sommer har søgt efter ny kapital eller nyt ejerskab.


Denne søgning resulterede i en kortere rekonstruktionsperiode, hvor der har været arbejdet hårdt på at finde den rette køber. En køber som ønsker at bevare arbejdspladserne i nuværende lokaler og sikre, at virksomhedens stærke position i markedet ikke går tabt.


Det er nu lykkedes, ikke mindst grundet Sparekassen Danmarks aktive medvirken, og efter at man har foretaget mindre tilpasninger, at sikre virksomhedens fortsatte drift.


”Vi har desværre måttet sige farvel til enkelte medarbejdere, hvilket mest skyldes de usikre tider, som verden befinder sig i lige nu”, siger en af de nye ejere Michael Prip. Vi ønsker de berørte medarbejdere al held og lykke fremover
”Vi er glade for, at valget med at videreføre Inventa faldt på os”, supplerer John Svane Hansen.


”Inventa passer rigtig godt ind i vores strategi om at flytte arbejdspladser tilbage til Danmark for, at optimere leveringssikkerhed, når det handler om konkurrencedygtig produktion i øverste kvalitet. Noget der altid har været Inventa´s varemærke. Vi har i dag en del produktion i udlandet, som vi fremover regner med at flytte til Inventa i Spøttrup, som har produktionsapparatet kapaciteten”, udtaler John Svane Hansen.


Inventa A/S vil fremadrettet fortsat have fokus på de nuværende kunder, større detailkæder, samt leverer andre kundetilpassede specialløsninger, hvor den håndværksmæssige kvalitet er i højsædet. I den forbindelse forventer de nye ejere, at der kan opnås gode synergier selskaberne imellem.


Inventa A/S har 44 ansatte, der har udvist en stor loyalitet for virksomheden i de seneste uger. Ledelsen fortsætter uændret med Pia Grandelag som Adm. Direktør. Pia Grandelag erkender at det har været en barsk periode på det seneste, og roser medarbejderne for deres entusiasme og ildhu for at bevare Inventa i lokalområdet. ”Jeg er utrolig glad for den support vores gode kunder, leverandører og samarbejdspartnere har vist os gennem denne svære tid. Vi glæder os til igen at kunne yde den service og indsats, for vores kunder og samarbejdspartnere, vi har været vant til”, udtaler Pia Grandelag.

De nye ejere Michael Prip og John Svane Hansen ejer tilsammen 100% af selskabet og Pia Grandelag fortsætter som selskabets Adm. Direktør.


Henvendelse til:
John Svane Hansen 
Tlf. 2331 4126 

Direktør Pia Grandelag
Tlf. 6023 5520