Bagerafdelinger i supermarkeder

Vi udvikler og producerer bagerinventar til både små og store bagere. Vi tager udgangspunkt i de tilgængelige rammer og ønsker, når vi i sammen med dig lægger en plan og skræddersyr den helt perfekte inventarløsning.

Barinventar

I enhver bar er der to sider – kunden skal på den ene side kunne nyde sin bestilling i ro og mag, alt imens personalet skal kunne udføre deres arbejde gnidningsfrit på den anden side af baren. For at personalet kan yde en effektiv betjening, når der er kunder, så stiller det krav til barinventaret. Hos Inventa er vi eksperter i at skræddersy inventar til barer, der netop sikrer, at hverdagens opgaver kan glide ubesværet og kunderne får lyst til at komme igen. 

Vi har tidligere udviklet løsninger til blandt andet kongres- og bowlingcentre, og vi har med stor succes skabt fleksible og kreative løsninger med udgangspunkt i vores kunders behov og ønsker.

Hos Inventa bliver drømme til virkelighed, og skal du også have gjort noget ved indretningen af din bar, glæder vi os til at se, hvilken opgave du stiller os over for. Vi elsker en god udfordring og nyder at arbejde med så forskelligartede rammer som dem, vi hver dag møder, når vi skal rådgive om og skabe barinventar i absolut topklasse. 

Inventar til bar af høj kvalitet

Lad Inventa hjælpe dig godt fra tanke til færdig inventarløsning, der tilgodeser dine medarbejdere såvel som kunders behov. Med mange års erfaring og spændende projekter bag os er vi din sparringspartner og leverandør af suveræne kvalitetsløsninger, når du er på udkig efter det bedste inden for barinventar.

Kontakt os allerede nu, og lad os høre om dine idéer eller give dig inspiration til, hvordan du med vores ekspertise kan give baren den makeover, den fortjener.

Kontakt os i dag.

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer på hverdage.