Hotelindretning

Tambohus Kro og Badehotel

Inventa laver specialinventar og denne opgave var helt speciel. At skabe drømmen om et badehotel. Vi syntes det lykkedes - se billederne og læs udtalelsen fra hotellets ejer

Hotel Oasia, Aarhus (film)

Design og indretning fra top til tå - tag med rundt på Hotel Oasia, og mærk loungestemningen.

Hotel Oasia, Århus (Galleri)

Decor vægge til Scandic Hotel Voss i Norge

Scandic Hotel Voss i Norge har fået nyt konferencerum, som vi er glade for at levere interiør til. Scandic Hotel Voss er et velplaceret hotel med udsigt over Vangsvattnet i Norge. 

Ringsted Kongrescenter - ny bar

Inventa har leveret ny bar til Ringsted Kongrescenter i samarbejde med Total-gruppen.
Det har været en spændende opgave til et spændende hus med omkring 200 årlige events, heriblandt koncerter og konferencer. Derfor har det været vigtigt at lave en fleksibel barløsning, der kan tilgodese et stort kundeflow og de mange forskellige arrangementer.

Et hotel stiller store krav til kvalitet, design, komfort og effektivitet

Hotellet skal både agere hjemlige rammer for overnattende gæster, men er samtidig også en arbejdsplads for mange besøgende og personalet.

Alle hoteller har nogle fælles behov, men også meget forskellige rammer, som der naturligvis tages højde for i indretningen. Allerede fra dét øjeblik gæsten træder ind i receptionen, er elementer som lys, lyd, duft, materialevalg og farver med til at sætte et præg på oplevelsen. Det er den oplevelse, vi hos Inventa kan være med til at understøtte med den rette hotelindretning.

Vi er Danmarks førende, når det gælder indretning og design af inventar til hotelbranchen. Vi tror på, at vi i tæt dialog med dig som kunde kan sikre dig det bedste beslutningsgrundlag og den bedste løsning.

Vi har tæt på 70 års erfaring med hotelindretning og sætter en stor ære i at levere godt håndværk, skræddersyede løsninger og design, der imødekommer den enkelte kundes behov. I et samarbejde med os, får du hjælp med alt fra planlægning og design til indretning og produktion. Uanset om du ønsker en totalløsning eller et koncept, så kan vi være den rette samarbejdspartner for dig.

Ønsker du sparring til konceptudvikling, elementdesign eller særlige materialeoplæg på indretning og inventar? Vi har vores eget designteam, der i samarbejde med dig og udarbejder den ideelle hotelindretning på baggrund af dine visioner.

Vi samarbejder også gerne med dine arkitekter og designere – i sådan et samarbejde er vores rolle produktion, produktionsrådgivning om materialevalg vedr. holdbarhed og kostoptimering samt i sidst ende montage af konceptet.

Inventaret produceres på vores egen fabrik i Spøttrup, Danmark. Vores erfarne fagfolk leverer alt fra prototyper til rammeordre. Her er kvalitet, modernitet og service nogle af nøgleordene. For at sikre, at kvaliteten i produktionen følges til dørs, har vi også en montageafdeling, der udelukkende består af kompetente og kvalitetsbevidste håndværkere. 

Har du spørgsmål til vores produktion, designs eller noget helt tredje, står vores dygtige medarbejdere klar til at hjælpe dig. Se udvalgte projekter herunder eller tag kontakt.

SCRUP large - rene hænder på job

Hygiejnestationer til kantiner og kontormiljøer. Nødvendig hygiejne i kontormiljøer, receptioner og kantiner bliver nemt rutine med en velplaceret hygiejnestation.