Hotelindretning

Hotel Oasia, Aarhus (film)

Design og indretning fra top til tå - tag med rundt på Hotel Oasia, og mærk loungestemningen.

Inventar til Hotelværelser - drømmen om badehotellet

Inventa laver specialinventar og denne opgave var helt speciel. At skabe værelser til et badehotel. Vi syntes det lykkedes - det er et dejligt hotel. 

Decor vægge til Scandic Hotel Voss i Norge

Scandic Hotel Voss i Norge har fået nyt konferencerum, som vi er glade for at levere interiør til. Scandic Hotel Voss er et velplaceret hotel med udsigt over Vangsvattnet i Norge. 

SCRUP large - rene hænder på job

Hygiejnestationer til kantiner og kontormiljøer. Nødvendig hygiejne i kontormiljøer, receptioner og kantiner bliver nemt rutine med en velplaceret hygiejnestation.

Hotel Oasia, Århus

Et hotel stiller store krav til kvalitet, design, komfort og effektivitet

Hotellet skal både agere hjemlige rammer for overnattende gæster, men er samtidig også en arbejdsplads for mange besøgende og personalet.

Alle hoteller har nogle fælles behov, men også meget forskellige rammer, som der naturligvis tages højde for i indretningen. Allerede fra dét øjeblik gæsten træder ind i receptionen, er elementer som lys, lyd, duft, materialevalg og farver med til at sætte et præg på oplevelsen. Det er den oplevelse, vi hos Inventa kan være med til at understøtte med den rette hotelindretning.

Vi er Danmarks førende, når det gælder indretning og design af inventar til hotelbranchen. Vi tror på, at vi i tæt dialog med dig som kunde kan sikre dig det bedste beslutningsgrundlag og den bedste løsning.

Vi har tæt på 70 års erfaring med hotelindretning og sætter en stor ære i at levere godt håndværk, skræddersyede løsninger og design, der imødekommer den enkelte kundes behov. I et samarbejde med os, får du hjælp med alt fra planlægning og design til indretning og produktion. Uanset om du ønsker en totalløsning eller et koncept, så kan vi være den rette samarbejdspartner for dig.

Ønsker du sparring til konceptudvikling, elementdesign eller særlige materialeoplæg på indretning og inventar? Vi har vores eget designteam, der i samarbejde med dig og udarbejder den ideelle hotelindretning på baggrund af dine visioner.

Vi samarbejder også gerne med dine arkitekter og designere – i sådan et samarbejde er vores rolle produktion, produktionsrådgivning om materialevalg vedr. holdbarhed og kostoptimering samt i sidst ende montage af konceptet.

Inventaret produceres på vores egen fabrik i Spøttrup, Danmark. Vores erfarne fagfolk leverer alt fra prototyper til rammeordre. Her er kvalitet, modernitet og service nogle af nøgleordene. For at sikre, at kvaliteten i produktionen følges til dørs, har vi også en montageafdeling, der udelukkende består af kompetente og kvalitetsbevidste håndværkere. 

Har du spørgsmål til vores produktion, designs eller noget helt tredje, står vores dygtige medarbejdere klar til at hjælpe dig. Se udvalgte projekter herunder eller tag kontakt.