Indretning af kaffebarer

Har du brug for hjælp til indretningen af din kaffebar, har vi hos Inventa mange års erfaring i at rådgive om, producere og levere unikke kvalitetsløsninger, der skaber en indbydende indretning. Indretning, der samtidig er funktionel for personalet i hverdagen. 

Kaffebarindretning

Der er intet som at træde ind på en hyggelig kaffebar, hvor duften af velbrygget kaffe møder kunden med det samme. Så kan det ikke kan gå hurtigt nok med at få afgivet sin bestilling – to-go eller to-stay. Byder kaffebaren på en flot og gennemtænkt kaffebarindretning, er der gode chancer for, at dine kunder får lyst til at nyde kaffen på stedet og at hyggesnakke en times tid eller to over de lune drikkevarer.

Har du brug for hjælp til indretningen af din kaffebar, har vi hos Inventa mange års erfaring i at rådgive om, producere og levere unikke kvalitetsløsninger, der skaber en indbydende indretning. Indretning, der samtidig er funktionel for personalet i hverdagen. Du kan se nogle af vores tidligere cases her på siden, hvor du kan hente inspiration til din egen kaffebarindretning.

Lad Inventa stå for indretning af din kaffebar

Måske du allerede har gjort dig nogle tanker om, hvilken kaffebarindretning du ønsker. Eller måske du har besvær med helt at finde retningen, og du derfor har brug for ekspertise fra nogen, der formår at stille de rigtige spørgsmål. Inventa er din sparringspartner, når kaffebaren skal have en kærlig hånd med nyt og lækkert kaffebarinventar, og vi glæder os til at se, hvilken spændende opgave du mon stiller os over for. 

Kontakt os i dag.

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer på hverdage.