Indretning og inventar til hoteller

Ønsker du sparring til konceptudvikling, elementdesign eller særlige materialeoplæg på indretning og inventar? Vi har vores eget designteam, der i samarbejde med dig og udarbejder den ideelle hotelindretning på baggrund af dine visioner.

Et hotel stiller store krav til kvalitet, design, komfort og effektivitet

Hotellet skal både agere hjemlige rammer for overnattende gæster, men er samtidig også en arbejdsplads for mange besøgende og personalet.

Alle hoteller har nogle fælles behov, men også meget forskellige rammer, som der naturligvis tages højde for i indretningen. Allerede fra dét øjeblik gæsten træder ind i receptionen, er elementer som lys, lyd, duft, materialevalg og farver med til at sætte et præg på oplevelsen. Det er den oplevelse, vi hos Inventa kan være med til at understøtte med den rette hotelindretning.

Vi er Danmarks førende, når det gælder indretning og design af inventar til hotelbranchen. Vi tror på, at vi i tæt dialog med dig som kunde kan sikre dig det bedste beslutningsgrundlag og den bedste løsning.

Vi har tæt på 70 års erfaring med hotelindretning og sætter en stor ære i at levere godt håndværk, skræddersyede løsninger og design, der imødekommer den enkelte kundes behov. I et samarbejde med os, får du hjælp med alt fra planlægning og design til indretning og produktion. Uanset om du ønsker en totalløsning eller et koncept, så kan vi være den rette samarbejdspartner for dig.

Ønsker du sparring til konceptudvikling, elementdesign eller særlige materialeoplæg på indretning og inventar? Vi har vores eget designteam, der i samarbejde med dig og udarbejder den ideelle hotelindretning på baggrund af dine visioner.

Vi samarbejder også gerne med dine arkitekter og designere – i sådan et samarbejde er vores rolle produktion, produktionsrådgivning om materialevalg vedr. holdbarhed og kostoptimering samt i sidst ende montage af konceptet.

Inventaret produceres på vores egen fabrik i Spøttrup, Danmark. Vores erfarne fagfolk leverer alt fra prototyper til rammeordre. Her er kvalitet, modernitet og service nogle af nøgleordene. For at sikre, at kvaliteten i produktionen følges til dørs, har vi også en montageafdeling, der udelukkende består af kompetente og kvalitetsbevidste håndværkere. 

Har du spørgsmål til vores produktion, designs eller noget helt tredje, står vores dygtige medarbejdere klar til at hjælpe dig. 

Kontakt os i dag.

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer på hverdage.