Indretning af kiosker og cafeer

Har du brug for hjælp til indretningen af din kaffebar, har vi hos Inventa mange års erfaring i at rådgive om, producere og levere unikke kvalitetsløsninger, der skaber en indbydende indretning. Indretning, der samtidig er funktionel for personalet i hverdagen. 

Kiosk & Cafe inventar

Indret den hyggeligste kiosk med moderne kioskinventar fra Inventa. Uanset om du er den heldige ejer af en mindre eller større butik, står vi klar til at rådgive dig og levere netop det kioskinventar, der præsenterer din kiosk bedst muligt og giver kunderne lyst til at handle hos dig.

En kiosk dækker ofte en lang række af forskellige funktioner, og det tager vi selvfølgelig højde for, når vi i samråd med dig planlægger indretningen af butikken. Med nøje udvalgt kioskinventar glider hverdagen ganske enkelt bare lettere, og du får en forretning, som du virkelig kan være stolt af at byde dine kunder velkommen i, og hvor kunderne forhåbentlig får lyst til at handle igen og igen. 

Moderne inventar til kiosk og cafeer

Hos Inventa hjælper vi både selvstændige kiosker og kiosker der er integreret i et supermarked eller storcenter med cafeer tilknyttet. Vi får det mest optimale ud af de tilgængelige rammer. Vi stiller forskellige kompetencer til rådighed og kan hjælpe med alt fra koncept- og indretningsudvikling til produktion og montage. Vores løsninger er skræddersyede til den enkelte kundes behov både med fokus på praktiske arbejdsgange og det æstetiske udtryk – og derfor kan vi også hjælpe dig med at komme i mål med et godt produkt. 

Hvordan ser fremtidens kiosk eller cafe ud for dig? Hiv fat i os til en uforpligtende snak, og lad os høre om dine visioner og drømme. Så yder vi vores bedste for at gøre dem til virkelighed.

Kontakt os i dag.

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer på hverdage.