Konfekture

De fleste kunder besøger højst sandsynligt din delikatesse eller konfektureforretning eller afdeling for at få ny inspiration og en særlig smagsoplevelse med hjem. Sørg derfor for at give dem en service og kvalitet, som de har lyst til at komme igen for en anden gang.

Inventar til slikbutikker og gaveshops

Søde sager og gode gaver – måske endda i kombination – klinger fantastisk i de flestes ører. Er du den heldige ejer af en slikbutik eller en gaveshop, er du sikkert også meget bevidst om, hvor meget den rette præsentation af varerne betyder for, om kunderne vælger at handle hos netop dig.

Konkurrencen kan være stor, og det er derfor vigtigt at skille dig positivt ud fra mængden. Det kan du for eksempel gøre med inventar til slikbutikker og gaveshops fra Inventa. Vi har mange års erfaring med at skabe den perfekte indretning til både små og store butikker samt afdelinger inden for branchen – og vi hjælper også gerne dig med at nå i mål med dine drømme for det indretningsmæssige udtryk i din forretning.

Indret den hyggeligste gaveshop eller slikbutik

Inventa tilbyder vi kvalitetsløsninger inden for inventar til slikbutikker og gaveshops. Lad vores team af designere og indretningskonsulenter udvikle displayløsninger, komme med materialeoplæg og indretningsforslag, der passer til din gaveshop. Byd de besøgende indenfor i en butik, der bugner af fristelser, hvor man sjældent går tomhændet fra. Mulighederne hos Inventa er mange, og vi skræddersyr en løsning, der passer perfekt til både hverdagens praktiske behov og til den stil og det udtryk, du ønsker for butikken. Hvad kan vi mon hjælpe dig med?

Kontakt os i dag.

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer på hverdage.