Case

Et smukt renoveret hus, der med sin blanding af klassisistiske arkitekturdetaljer og rustikt industrilook stillede særlige krav til inventardesign, indretning og belysning.

Supermarco ønskede sig en butik, der understregede og spillede sammen med det helt specielle miljø, der var i den gamle bygning samtidig med, at man ville fjerne sig mest muligt fra en traditionel supermarkedsindretning med stålinventar og nedstroppede belysningslofter.

For at opnå dette er alle reoler lavet af træ i et mørkgyldent nøddetræslook. Reolerne er opstillet i forskellige højder, der skaber spændende indkik til andre dele af butikken og samtidig skaber særlige fokusområder. Som et designelement er der desuden rundt om i butikken lavet portaler hen over gangarealerne. Disse portaler gør det også muligt at føre skjulte installationer rundt i butikken.

Selve butiksrummet er lavet i den 12 meter høje hal, der tidligere indeholdt stålvarer. For at bevare fornemmelsen af det store rum og samtidig belyse gangarealer og reoler, udviklede Inventa LED en armaturløsning, der kunne monteres direkte på butikkens træreoler.

Foruden reolerne består indretningen af en række specialinventar. Bl.a. træbeklædte pallereoler til drikkevarer og kassediske samt salgsborde, der kan opbygges som enten pallerammer eller podier for særlige tilbudsvarer. Disse salgsborde flyttes nemt rundt i butikken vha. palleløftere.

I butikkens ene facade er der et stort vinduesparti under en klassisk inspireret gavlfelt. Inden for dette vindue er opstillet en række iøjnefaldende store portaler i vifteform malet i samme farver som den italienske tricolore. Dette er Supermarcos “piazza”, hvor man kan lave særlige kampagner for forskellige produkter, uddele smagsprøver m.m.

Lige inden for butikkens indgangsparti finde man et cafeområde med en blandet indretning af lave stole og borde ved hyggelige sofabænke kombineret med et langbord til det hurtige måltid. Indretningen her adskiller sig her fra butiksområdet ved at være udført i rustikt egetræslook i harmonisk kombination med italienske klinker. Cafeen har meget at tilbyde inden for kaffe,kager, brød, is og små varme retter. Alt sammen udstillet og ekspederet fra det dertil indrettede diskområde.

Supermarco er et besøg værd. Ikke kun på grund af de fantastiske varer på hylderne, de lækre tilbud i cafeen, men bestemt også på grund af indretningen og inventaret, der er skabt til at imødekomme alle Supermarcos ønsker både med hensyn til materialevalg, design, belysning og funktionalitet.

Den vellykkede indretning er resultatet af en udviklingsproces på mere end et år, hvor Inventa har været i tæt dialog med Supermarco. Vi siger fra Inventa tillykke med til Supermarco med det færdige resultat, og vi er stolte af at have været en del af dette projekt.

Kontakt os i dag.

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer på hverdage.