Bageriinventar

Føtex Herlev (film)

Hos Føtex Herlev har Inventa leveret en komplet løsning på bager, information og kiosk. Der er desuden lavet støjdæmpende paneler i loftet, som også sikrer lyset over varedisplay i forområdet og skærmer for udsyn til det øvrige loft. Indretninge er tilrettelagt, så kunder kan tilgå de forskellige områder optimalt.

Svinninge Bageri, Svinninge (film)

Tag med ind i den hyggelige og autentiske bagerforretning i Svinninge. Her er butikken indrettet til godt kundeflow og optimale muligheder for display, og så er stemningen bare ikke til at tage fejl af.

Svinninge Bageri, Holbæk (film)

Se den imponerende forretning hos Svinninge Bageri i Holbæk. Her har de åbent bageri, så kunderne kan følge med i produktionen af frisk brød. Der er stor, separat café og indretningen er med til at sikre et godt kundeflow.

Spar, Ebberup (film)

Hér har vi lavet for- og bagområde, bageriudsalg og afdeling til vin og øl. Der er lagt stor vægt på ro, trods de mange typer af varer, som blandes i samme område. Også hygiejne og praktisk indretning er en del af projektet.

Spar, Fanø (film)

En super fin butik, hvor man virkelig går op i detaljerne - fra indretning til hyggelig sæsonpynt. Her har vi lavet diskens for- og bagområde, bagerafdeling, kaffehjørne, quickfood og delikatesse. Vi har arbejdet med kundeflow, displaymuligheder og opbevaring. På den måde er indretningen både praktisk og bidrager til mersalg.

Spar, Skolegade i Esbjerg (film)

Spar i Skolegade, Esbjerg, har fået et stort og lækkert for-område. Der er disk, bageridisplay, quickfood og kaffehjørne. Bag diskområdet er der lavet bagområde, hylde og opbevaring. Der er sørget for store, glatte overflader, som er nemme at rengøre. Materialerne er slidstærke, og kan holde til at være arbejdsplads.

SPAR, Døesvej Holstebro

En fin bagerafdeling med overgang til kasseområde hos SPAR på Døesvej, Holstebri. Se billederne hér.

Spar Tversted (film)

Spar Tversted har fået en stor og stilren vinafdeling, rustikke hylder til specialøl, bagerafdeling og kaffeområde. Se sden flotte butik hér.

Føtex, Hjørring (film)

Hos Føtex i Hjørring har Inventa udstyret kiosk og bager med stilrene, praktiske overflader, belyste paneler i bagerafdelingen, display med skydedøre, dekorativ opbevaring og loft med spotlys. Se inventaret hér.

Bilka Kolding, Bager og Quickfood (film)

Bager, café og quickfood hos Bilka Kolding har fået nye rammer. Der er lagt stor vægt på betjening fra alle sider, så kunder hurtigt kan få stillet sulten.

Strandvejens Bageri i Risskov

Strandvejens bageri i Risskov har været igennem en større renovering, og står nu klar med ny og fantastisk flot indretning. Butikken er gået fra en u-formet disk til et lige diskforløb, som giver mere plads og overskuelighed til kunderne. Diskområdets indretning betyder også, at personalet helt lavpraktisk har kortere afstande mellem de områder, de bevæger sig rundt imellem i det daglige. Flot butik, som helt sikkert skal ses!

Banebrydende design hos Larsen i Struer

Larsen har set dagens lys i Struer gågade. Larsen, der er et mekka af cafe, konfekture, vin & gaver er blevet utroligt godt modtaget, og tegner til at blive en stor succes.

Mesterbageren i Støvring

Mesterbageren har overtaget en tidligere Fakta butik i Støvring, og har fået et nyt og super effektivt bageri, butik og cafe-område. Inventa har leveret indretningen af butikken, med et godt flow og indretning af diskforløbet, samt spændende elementer til opdeling af café og butik. Det er en butik, som skal opleves!    

Meny, Rønde

Butikken savnede ro og orden på hele deres store forområde. Der er både en bager med stor omsætning i både kager og fastfood, samt en kiosk med postfunktion, og salg af både blomster, aviser og gaveæsker.

Inventa har løst opgaven ved at dele bagvæggen ind i sektioner for de enkelte funktioner, samt skabe en stemning og atmosfære i fordisken. Det er lykkedes rigtig godt, og kunden er meget glad for resultatet.

Centerbageriet, Frederikshavn

Efter en brand i bageriet i slutningen af 2019, er hele butikken, samt tilhørende cafe og spillehal, blevet totalrenoveret. Butikken fremstår nu i en ny, flot version, med fokus på nem betjening, overblik og disponering.

Spar Vadum

Butikken har bl.a. fået ny vinafdeling med inventar til både vægge og gulv. Alle hylder er med LED-lys og skråtstillede trækasser i bunden. Bageriudsalget har fået ny for- og bagdisk, indrettet til fleksible udnyttelse afhængig af tid på dagen og varer i montren.

SCRUP large - rene hænder på indkøb

Hygiejnestationer til butikker og supermarkeder. Nødvendig hygiejne i butikker og supermarkeder bliver nemt rutine med en let tilgængelig hygiejnestation.

SPAR i Aalborg - Årestrupvej

Ny indretning i vinafdelingen og bagerafdelingen hos SPAR på Årestrupvej i Aalborg, rammerne er holdt i en enkel, rustik stil. 

Strids Mølle - Kattrup Gods

Inventar som i gamle dage. Med en historik, der går helt tilbage til 1336, vil ejeren af Strids Mølle ved Kattrup Gods gerne have inventar, der afspejler stedets historie, som aktiv vandmølle og bageri gennem flere hundrede år. Inventa A/S har leveret en komplet bagerdisk med bagdiske, reoler og tilberedningsservante samt reoler til forskellige produkter, cafe- og butiksborde.

Pompei, Ribe

Byens Bager, Odder

Bagerhuset, Galten

Fanø Bageri

Det Gyldne Brød, Vallensbæk

Wendorff, Svendborg

Den Helt Rigtige Bager, Lyngby

La Glace, København

Inventa har designet og specialbygget en ny disk og vinduesvitrine til La Glace i København. Konditoriet går tilbage til 1870, og er således en traditionsrig og kvalitetsbevidst virksomhed, kendt af mange i hele Danmark. Diske, som fuldstændig følger den gamle disks forløb er nu med to kølede sektioner, en ukølet og en frostsektion under bordpladen. For såvel disk som vitrine gælder, at der helt i overensstemmelse med konditoriets øvrige indretning er benyttet materialer af høj kvalitet, såsom mahogni, messing og marmor.

Bageri-inventar

Der er næsten ikke noget bedre end at træde ind i et velindrettet og velduftende bageri, hvor disken byder på det ene bagværk efter det andet, der får tænderne til at løbe i vand. Mangler du inventar til dit bageri, måske til selve butikken, til baglokalet i køkkenet eller til begge dele? Så kan vi hjælpe dig.

Hos Inventa har vi mange års erfaring med at skræddersy inventar til blandt andet bagerier, og vi sikrer inventarløsninger af høj kvalitet tilpasset dine ønsker og behov, så du kan indrette dit bageri præcist, som du drømmer om. Hiv fat i os, og lad os få en uforpligtende snak om dine muligheder. Vi har tidligere stået for levering af bageriinventar til både små og store bagerier, og vi håber, at dit bageri bliver det næste.

 

Skab hyggelige og funktionelle rammer i dit bageri

Et velfungerende bageri er afhængigt af godt inventar, der sætter rammerne for, at bageriets drift kører i hverdagen. Vi hjælper dig til at indrette det skønneste bageri, hvor personalet med et smil på læben kan lange masser af brød og kage over disken hver eneste dag. Hvordan ser dit drømme-bageri mon ud? Vores design- og indretningsteam hjælper med at gøre drømmen til virkelighed.