Kioskinventar

Føtex Herlev (film)

Hos Føtex Herlev har Inventa leveret en komplet løsning på bager, information og kiosk. Der er desuden lavet støjdæmpende paneler i loftet, som også sikrer lyset over varedisplay i forområdet og skærmer for udsyn til det øvrige loft. Indretninge er tilrettelagt, så kunder kan tilgå de forskellige områder optimalt.

Føtex, Hjørring (film)

Hos Føtex i Hjørring har Inventa udstyret kiosk og bager med stilrene, praktiske overflader, belyste paneler i bagerafdelingen, display med skydedøre, dekorativ opbevaring og loft med spotlys. Se inventaret hér.

Meny, Rønde

Butikken savnede ro og orden på hele deres store forområde. Der er både en bager med stor omsætning i både kager og fastfood, samt en kiosk med postfunktion, og salg af både blomster, aviser og gaveæsker.

Inventa har løst opgaven ved at dele bagvæggen ind i sektioner for de enkelte funktioner, samt skabe en stemning og atmosfære i fordisken. Det er lykkedes rigtig godt, og kunden er meget glad for resultatet.

Cafe Larsen, Holstebro

LARSEN er et mekka af is, godter & gaver. Med åbningen af Cafe Larsen i Holstebro får endnu en by glæde af de lækre delikatesser fra Larsen. Cafe Larsen i Holstebro er lavet efter samme koncept som i Struer og fremstår som et overflødighedshorn af varer, hygge, cafe og gaver.

Cafe Larsen, Struer

Banebrydende design hos Larsen i Struer - Larsen er et mekka af cafe, konfekture, vin & gaver. Chokodan skulle flytte byens store kiosk, og ville ændre konceptet fra traditionel kiosk, til et mekka af cafe, konfekture, vin & gaver. Inventa designede en løsning, hvor kravet til ekspedition i henholdsvis tips, tobak, is, cafe, chokolade og spillehal går op i en højere enhed. Rummets udfordringer blev udnyttet optimalt, og der er fuld overblik for personalet, uanset hvor man befinder sig. Inspireret af de gamle købmandsdiske, er gulv- og væginventar samt skiltning lavet fuldt fleksibelt – og med integreret lys. Den store indbydende chokolade-bar er i centrum af et lækkert miljø, hvor man fristes uanset hvor man kigger hen.

Kioskinventar

Indret den hyggeligste kiosk med moderne kioskinventar fra Inventa. Uanset om du er den heldige ejer af en mindre eller større butik, står vi klar til at rådgive dig og levere netop det kioskinventar, der præsenterer din kiosk bedst muligt og giver kunderne lyst til at handle hos dig.

En kiosk dækker ofte en lang række af forskellige funktioner, og det tager vi selvfølgelig højde for, når vi i samråd med dig planlægger indretningen af butikken. Med nøje udvalgt kioskinventar glider hverdagen ganske enkelt bare lettere, og du får en forretning, som du virkelig kan være stolt af at byde dine kunder velkommen i, og hvor kunderne forhåbentlig får lyst til at handle igen og igen. 

 

Moderne inventar til kiosk

Hos Inventa hjælper vi både selvstændige kiosker og kiosker der er integreret i et supermarked eller storcenter med at få det mest optimale ud af de tilgængelige rammer. Vi stiller forskellige kompetencer til rådighed og kan hjælpe med alt fra koncept- og indretningsudvikling til produktion og montage. Vores løsninger er skræddersyede til den enkelte kundes behov både med fokus på praktiske arbejdsgange og det æstetiske udtryk - og derfor kan vi også hjælpe dig med at komme i mål med et godt produkt. 

Hvordan ser fremtidens kiosk ud for dig? Hiv fat i os til en uforpligtende snak, og lad os høre om dine visioner og drømme. Så yder vi vores bedste for at gøre dem til virkelighed.