Inventar til Guldsmede & urmagere

Guldsmed Pade, Hellerup

Hos Guldsmed Pade i Hellerup har vi designet inventar omkring eksisterende indretning. Butikken fungerer også som arbejdende værksted, så det var vigtigt med stil og sammenhæng i det åbne lokale. Se både galleri og film fra den smukke butik hér:

Guldsmed Keld Olsen går nye veje

Hos Guldsmed Keld Olsen i Amager Center, er man ikke bange for at gå nye veje. Et forholdsvis dæmpet belyst butiksareal, men fuld styrke på lyset på produkter, giver kunderne ”tunnel syn” når de først har fokuseret på produkterne.

Guldsmed Keld Olsen, Amager Centret

Hos Guldsmed Keld Olsen i Amager Center, er man ikke bange for at gå nye veje. Et forholdsvis dæmpet belyst butiksareal, men fuld styrke på lyset på produkter, giver kunderne "tunnel syn" når de først har fokuseret på produkterne.

Bundgård Guld & Sølv, Hadsund

Bundgaard Guld & Sølv i Hadsund har været gennem en forvandlingsproces. Sammen med en ekstern konsulent har Inventa tænkt helt nye tanker for butiksindretning til Guldsmedebranchen.
Ideoplæg. Målet har været at skabe i butik, hvor kunderne vil møde en helt ny og spændende måde at shoppe smykker og ure på.. få skabt oplevelser hele vejen rundt i butikken og give kunderne lyst til at bevæge sig rundt på egen hånd og opleve butikken..

Salman's Guldsmedie, Viborg

Udendørsstander

Nordahl Andersen, smykke grossist