Inventar til Guldsmede & urmagere

Guldsmed Pade (film)

Hos Guldsmed Majken Pade i Hellerup har Inventa leveret stel til eksisterende møbler, og montrer i et tilsvarende design. Majken Pade fremhæver selv de sorte montrer med gyldne skuffer, som fremhæver smykkerne både i vinduet og bagbutikken. Se filmen fra den flotte butik med åbent værksted.

Guldsmed Pade, Hellerup

Hos Guldsmed Pade i Hellerup fik vi til opgave at designe inventar omkring eksisterende indretning. Butikken fungerer også som arbejdende værksted, så det var vigtigt med stil og sammenhæng i det åbne lokale. Se resultatet hér:

Guldsmed Keld Olsen, Amager Centret

Hos Guldsmed Keld Olsen i Amager Center, er man ikke bange for at gå nye veje. Et forholdsvis dæmpet belyst butiksareal, men fuld styrke på lyset på produkter, giver kunderne "tunnel syn" når de først har fokuseret på produkterne.

Bundgård Guld & Sølv, Hadsund

Bundgaard Guld & Sølv i Hadsund har været gennem en forvandlingsproces. Sammen med en ekstern konsulent har Inventa tænkt helt nye tanker for butiksindretning til Guldsmedebranchen.
Ideoplæg. Målet har været at skabe i butik, hvor kunderne vil møde en helt ny og spændende måde at shoppe smykker og ure på.. få skabt oplevelser hele vejen rundt i butikken og give kunderne lyst til at bevæge sig rundt på egen hånd og opleve butikken..

Salman's Guldsmedie, Viborg

Udendørsstander

Nordahl Andersen, smykke grossist