Kvaliteten er det vigtigste for os

Jan Rasmussen understreger, at kvaliteten det vigtigste overhovedet for Montana. Den leverer Inventa i form af forskellige bordplader i linoleum, laminat og andre materialer, som integreres i skrivebordsløsningerne.

Høj kapacitet og levering af 800 skriveborde

Der er ugentlige leverancer, og for nylig bestod en del af samarbejdet i at løfte en stor opgave.
Indretning til 800 kontorarbejdspladser med skriveborde og reolopbevaring i forbindelse med en renovering af Rigshospitalet. Alt gik som planlagt.

– Inventa har produceret og leveret bordplader til alle skrivebordene, og det er gået helt, som det skal. Selv når vi kommer med sådan en stor ordre, har de kapacitet til at løfte den, bl.a. fordi de har en god og opdateret maskinpark. Derfor fik vi også denne leverance hurtigt, sikkert og til tiden.

Kvaliteten er det vigtigste for Montana. Den leverer Inventa.

 
Vi fik Inventa anbefalet. Det viste sig hurtigt, at de kunne producere den ønskede, høje kvalitet til en god pris. Nu har vi arbejdet sammen i fem år, og vi er meget tilfredse. De leverer høj service og har virkelig styr på materialer, det tekniske og maskinerne. På de parametre er de særligt godt kørende, fordi de har så mange års erfaring, siger sourcing manager, Jan Rasmussen fra Montana.
Jan Rasmussen / Montana Furniture

Medarbejdere med erfaring

Spørger man Jan Rasmussen, hvad det særlige ved Inventa er, fremhæver han medarbejdernes erfaring og kvalitetsbevidsthed.

Produktionen er begunstiget af at være placeret i et hjørne af Danmark, hvor der findes en meget stabil arbejdsstyrke. Virksomheden har eksisteret i 70 år, og folkene har generelt en høj anciennitet. Det er noget unikt, som også afspejler sig i de produkter, vi får.

Kvaliteten er indarbejdet

Vi værdsætter, at medarbejderne, som laver vores ting, hele tiden er de samme. Det er med til at sikre, at vi får den kvalitet, som vi skal have, når den er indarbejdet i de mennesker, der har materialerne i hænderne. Her er det bare ikke nok med en god kvalitetsbeskrivelse, pointerer han og tilføjer, at folkene i Spøttrup altid holder, hvad de lover.


De er gode, ærlige, jordbundne jyder uden smarte ord, som er meget fleksible i deres tilgang. Dem vil vi gerne handle med.

Fem vigtige fordele:

• Kvaliteten af produkterne er meget høj til en fornuftig pris
• Fleksibilitet og høj service i samarbejdet
• Indgående materialekendskab og høj faglighed
• Leveringssikkerhed – også ved store ordrer
• Et ord er et ord. – Tillid mellem leverandør og kunde