Profil Optik og Inventa har et tæt samarbejde som går tilbage til de første år af 00’erne.

De første år var Profil Optik en frivillig kæde, og butikkerne blev designet og indrettet på foranledning af den enkelte optiker. I forbindelse med overgangen til kapitalkæde er konceptet for Profil Optik lagt i fastere rammer.

Senest har Profil Optik by Synsam et nyt fælles koncept for alle nordiske lande. Inventa er stadig en tæt samarbejdspartner med Profil Optik by Synsam, og var derfor betroet leverandør i Danmark, Norge og Sverige til den store udrulning.

Projektleder Hassan Koc er Inventas kontaktperson hos Profil Optik by Synsam og arbejder tæt sammen med Key Account Manager hos Inventa, Michael Ravn om de konkrete projekter i kæden.

Inventa har altid leveret innovative og solide løsninger til vores 140 butikker.

Hassan Koc / Profil Optik

Profil Optik har oplevet en utrolig stabilitet og kvalitetsbevidsthed i samarbejdet med Inventa. De holder prisen, de er fleksible, og de holder altid de aftalte tidsplaner. Det giver en stor tryghed at vide, at vi kan slå dørene op til nyindrettede butikker på præcis det tidspunkt, vi har aftalt.

Vores samarbejde går næsten 20 år tilbage, og det gør det især fordi Inventa altid har leveret innovative og solide løsninger til vores 140 butikker. De forstår at følge den røde tråd og de grundlæggende elementer i vores koncept, og samtidig er de gode til at forny sig og udvikle løsninger der følger de lokale udfordringer.

Hassan Koc, Projektleder Profil Optik